Oravská priehrada 2013
Re: Oravská priehrada 2013
"Iba" nasa kompletna rodinka
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
- Reklama
Upraveny zoznam o dalsich clenov
prideme vas na Oravu aj so stankou urcite pozriet skoda,ze to nejde na cely vikend....
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
tak vas budeme cakat.
Ak by mal niekto zaujem prist uz vo stvrtok tak bude vitaný. Ja a Pepino tam budeme.
Nějaké novinky ? Termín se blíží a zde mrtvo !!!
Oravská lesná železnica mne moc líbit se Máte někdo zkušenosti s ní ??
Oravská lesná železnica mne moc líbit se Máte někdo zkušenosti s ní ??
Podla predpovede pocasia by tam malo byt okolo 25, ale treba sa pripravit aj na nejake prehanky.
Este jeden dolezity oznam. Pred Martinom resp Vrutkami prebieha rekonstrukcia vozovky a zdrzanie je niekedy az 1,5h, dalej sa este opravuje cesta medzi Lubochnou a Hubovou. Tam tiez su riadne kolony. Je to sice uz za odbockou na Dolny Kubin no zapcha moze byt az tak dlha. Nastastie bude sviatok tak mozno tie kolony nebudu az take strasne. Preto odporucam sledovat dopravny servis na stanici Slovensko 1 ktory spolupracuje aj s Waze. . Pripadne radio Expres a Viva, kde je tiez dobry dopravny servis.
Ak sa chcete tomu useku vyhnut tak odporucam v Ziline na obchave odbocit na Terchovu - Zazrivu - Parnicu - Dolny Kubin
Este jeden dolezity oznam. Pred Martinom resp Vrutkami prebieha rekonstrukcia vozovky a zdrzanie je niekedy az 1,5h, dalej sa este opravuje cesta medzi Lubochnou a Hubovou. Tam tiez su riadne kolony. Je to sice uz za odbockou na Dolny Kubin no zapcha moze byt az tak dlha. Nastastie bude sviatok tak mozno tie kolony nebudu az take strasne. Preto odporucam sledovat dopravny servis na stanici Slovensko 1 ktory spolupracuje aj s Waze. . Pripadne radio Expres a Viva, kde je tiez dobry dopravny servis.
Ak sa chcete tomu useku vyhnut tak odporucam v Ziline na obchave odbocit na Terchovu - Zazrivu - Parnicu - Dolny Kubin
to vojtavojta: dopluješ ?? co mám vzít za kapky ??
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
My chytřejší tam přijedeme z hora...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
S panem "chytrým" mám zcuka v pátek v 10 hodin na Bílé u SK hranic. Připojí se někdo ?? Zejména z Brna ??