Berryho Caravan 1,9CDTi 88kW-podvozek a kola
Berryho Caravan 1,9CDTi 88kW-podvozek a kola
Většina mě bude znát z astra-g fora. Se svým Háčkem sme teprve na začátku cesty. Ale aspoň bude možný sledovat progres.
Už to nebude tak divoký na úpravy. Astru plánuju mít delší dobu a hodlám ji využívat třeba i na dovolenou.
Je to Astra H Caravan 1,9 CDTi 88kW rok 2008. Nehavarovaná poctivá 114 tisíc kilometrů najeto.
Z výbavy toho moc není, ale zase to vynahrazuje motor.
Co se mi líbí:
Dostatečně silný motor s šestikvaltem.
Zavazadlový prostor.
Nemá filtr pevných částic.
Barva Technical grey.
Celkový stav.
Pořizovací cena oproti koncernu, který jsem původně plánoval.
Co se mi nelíbí:
Nízká úroveň výbavy. Především gumový volant, malý display na středovém tunelu, rádio bez MP3.
Koroze výklop. dveří a předních dveří u zrcátek.
Riziko spojené s převodovkou M32. Doufám, že nezačne hučet.
Pro začátek jsem nasadil kola z 17" z Omegy. Sundal znak a nápisy na výklop. dveřích. Osvětlení SPZ bílé diody, diademové žárovky do zadních světlometů a dal sem jí vosk.
Plány do budoucna:
Lakovat zadní výklop. dveře. Koroze a mají důlek.
Lakovat přední dveře. Koroze v oblasti zrcátek. Doufám, že se podaří opravit jen lokálně v okolí zrcátek.
Lakovat přední a zadní nárazník. Oděrky.
Kola 18". Vysněné BBS CH. Ale když budou slušet jiná nebráním se. Čas na výběr mám.
Pružiny AP 30mm. Auto je nechutně vysoký.
Lak brzdových třmenů.
Rámečky SPZ sundat.
Polep přední masky, chrom lišty v předním nárazníku, a chrom lišty zadních dveří do černého klavíru.
Masku bez znaku jsem v nenašel žádnou na facelift. Snad bude polet vypadat dobře.
Přední světlomety pořád váhám. Jedině snad origo xenon s tmavým vnitřkem. Ale to má čas.
Pokud to půjde postupne dovybavit interiér. Hlavně volant, středový display. A další drobnosti.
Dále zvažuju chip na vyšší výkon. Ale nechci si naběhnout na amatéry a řesit turbo, nebo praskající hadice.
Auto chci mít delší dobu a nechci si zahrávat s životností komponentů motoru.
Už to nebude tak divoký na úpravy. Astru plánuju mít delší dobu a hodlám ji využívat třeba i na dovolenou.
Je to Astra H Caravan 1,9 CDTi 88kW rok 2008. Nehavarovaná poctivá 114 tisíc kilometrů najeto.
Z výbavy toho moc není, ale zase to vynahrazuje motor.
Co se mi líbí:
Dostatečně silný motor s šestikvaltem.
Zavazadlový prostor.
Nemá filtr pevných částic.
Barva Technical grey.
Celkový stav.
Pořizovací cena oproti koncernu, který jsem původně plánoval.
Co se mi nelíbí:
Nízká úroveň výbavy. Především gumový volant, malý display na středovém tunelu, rádio bez MP3.
Koroze výklop. dveří a předních dveří u zrcátek.
Riziko spojené s převodovkou M32. Doufám, že nezačne hučet.
Pro začátek jsem nasadil kola z 17" z Omegy. Sundal znak a nápisy na výklop. dveřích. Osvětlení SPZ bílé diody, diademové žárovky do zadních světlometů a dal sem jí vosk.
Plány do budoucna:
Lakovat zadní výklop. dveře. Koroze a mají důlek.
Lakovat přední dveře. Koroze v oblasti zrcátek. Doufám, že se podaří opravit jen lokálně v okolí zrcátek.
Lakovat přední a zadní nárazník. Oděrky.
Kola 18". Vysněné BBS CH. Ale když budou slušet jiná nebráním se. Čas na výběr mám.
Pružiny AP 30mm. Auto je nechutně vysoký.
Lak brzdových třmenů.
Rámečky SPZ sundat.
Polep přední masky, chrom lišty v předním nárazníku, a chrom lišty zadních dveří do černého klavíru.
Masku bez znaku jsem v nenašel žádnou na facelift. Snad bude polet vypadat dobře.
Přední světlomety pořád váhám. Jedině snad origo xenon s tmavým vnitřkem. Ale to má čas.
Pokud to půjde postupne dovybavit interiér. Hlavně volant, středový display. A další drobnosti.
Dále zvažuju chip na vyšší výkon. Ale nechci si naběhnout na amatéry a řesit turbo, nebo praskající hadice.
Auto chci mít delší dobu a nechci si zahrávat s životností komponentů motoru.
Naposledy upravil(a) Berry dne 03 kvě 2014, 23:42, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- BikerMarius
Re: Berryho Caravan 1,9CDTi 88kW
z venku pěkná hodně zdaru a km bez potíží
Vitej kolego, pekna barva i kola
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak je to Social edition, ale jinak vypadá hezky. Zbytek musíš dopilovat...
... vítej na tomhle fóru, přeběhlíku
... vítej na tomhle fóru, přeběhlíku
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
První z úprav bych dolepil zadní znak, ať nevypadá jak pohřebák a podíval se po nějakým display s palubním pc
Ten DPF filtr to nemá od výroby nebo se dával odstranit ?
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
z výbavy si nic nedělej vše se dá v klidu dodělat vítám dalšího géčkaře
Vaham jestli je to dovybavena Essentia nebo holy Enjoy.
Filtr pevnych castic nema uz z vyroby.
Filtr pevnych castic nema uz z vyroby.
Bylo hezké počasí-co new foto?
Moc pěkné Háčko.Gratulace.
Moc pěkné Háčko.Gratulace.
„Opravdu ideální manžel je muž, který zachází se svou manželkou přesně tak jako se svou astrou.“
SOBOva astra http://forum.cars.cz/opel-astra-g/viewtopic.php?f=47&t=11569
SOBOva astra http://forum.cars.cz/opel-astra-g/viewtopic.php?f=47&t=11569