No, vždyť to je v pořádku, pokud mi něco chtějí, ať si mě zavolají tak, jak jim to ukládá zákon. Oni jsou ti první, kdo má zákony dodržovat.Pepino_GH píše:Emvee, toto jsem použil již za totáče.. Pomohlo to jen o tři neděle odložit návštěvu DI. Pak stejně přišel zvací dopis s pruhem.
Parkování
Re: Parkování
- Reklama
Jestli tím "postavit se čelem", myslíš sám sebe udat, tak to nechápu. V tomhle státě se pořád hájení si vlastních práv považuje za kverulantství, dokud to tak bude, bude to tady pořád stát za prd...milosh píše:Asi tak, kazdej je machr a pak shani znami. Jak jsem se nekde na netu tento tyden docetl je lepsis se k tomu postavil celem a bud to bude domluva nebo par stovek pokuta, jednou 2x rocne to preziju
Tak problém už snad nebude protože díky zaměstnavateli jsem to vyřešil následovně.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to je dobrý řešení. Bohužel tady v HK to znamená, že nějaký peníze šly radniční mafii a to člověka nepotěší...
S MP mám jen jednu zkušenost, kdy jsem parkoval z nouze na vyježděné hlíněné ploše, která dřív byla asi trávník. Už mi psali lísteček, když jsem zrovna přicházel k autu. Naštěstí to vyřešili domluvou v rámci "kolegiality".
Jinak ani ve službě jsem s nima problém neměl, ale vím, že spousta jiných kolegů měla.
Je to i lidech, blbci se najdou všude
Jinak ani ve službě jsem s nima problém neměl, ale vím, že spousta jiných kolegů měla.
Je to i lidech, blbci se najdou všude
ano ano nerez, vsichni jsme si rovni, ale nekteri jsou si rovnejsi
jinak listecky za parkovani se zasadne nevyhazuji... schovavat! proc? prijedu nekam a parkuji spatne, tak vemu listecek z kapsy a dam si ho za sterac. kdyz odjizdim, listecek si schovam
vyssi level je prijet do mista, kde vsichni parkuji spatne a maji listecek - vezmu si listecek z ciziho auta a dam za svuj sterac
kdyby nase vladnouci trida premyslela hlavou a ne prdeli, tak by se mozna zacali stavet parkovaci domy. vsichni chteji vyssi prodeje aut, vice spotrebni dane, vice dph, vice pracovnich mist, ale nikdo uz nerika, kam se maji auta po nakupu dat misto toho se vsude namaluji cary a zacne se kasirovat.
az si kazda mestska cast v Praze namaluje zony, tak prazaci budou mit auta jenom na jezdeni na vylety mimo Prahu. a lidi, co bydleji v najmu a nemuzou dostat trvale bydliste, tak auto rovnou muzou hodit ze skaly.
a pak vylezu z domu, mame vonave obechcane hlavni dvere a u auta je kupa hoven, jakoby nekdo v Praze choval na bytu kone... at zije nase vyspela spolecnost
jinak listecky za parkovani se zasadne nevyhazuji... schovavat! proc? prijedu nekam a parkuji spatne, tak vemu listecek z kapsy a dam si ho za sterac. kdyz odjizdim, listecek si schovam
vyssi level je prijet do mista, kde vsichni parkuji spatne a maji listecek - vezmu si listecek z ciziho auta a dam za svuj sterac
kdyby nase vladnouci trida premyslela hlavou a ne prdeli, tak by se mozna zacali stavet parkovaci domy. vsichni chteji vyssi prodeje aut, vice spotrebni dane, vice dph, vice pracovnich mist, ale nikdo uz nerika, kam se maji auta po nakupu dat misto toho se vsude namaluji cary a zacne se kasirovat.
az si kazda mestska cast v Praze namaluje zony, tak prazaci budou mit auta jenom na jezdeni na vylety mimo Prahu. a lidi, co bydleji v najmu a nemuzou dostat trvale bydliste, tak auto rovnou muzou hodit ze skaly.
a pak vylezu z domu, mame vonave obechcane hlavni dvere a u auta je kupa hoven, jakoby nekdo v Praze choval na bytu kone... at zije nase vyspela spolecnost
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Tak se přidám do klubu špatně parkujících. Ráno lísteček, ale úplně rozmočenej. Ani nevím, co to tam je napsaný. Jenom že městská policie Brno. Stál sem tam o 20 minut dýl, než bylo povolený. Ani vlastně nevím, kam mám dojít. Ona už ta osoba blízká neplatí, nebo ještě jo?
Platí už jen osoba vzdálená, Jinak já myslím že se chodí dycky stejně, pokud to bylo ve městě tak dojdi na
PS: kamoš zase dostal pokutu v Lišni a šel tam taky takže by to mělo být na 99%
Já dostal za špatný parkování v bystrcu a musel sem na tuto služebnu a to máme v bystrci policajty takyKřenová 288/4
602 00 Brno, Česká republika
+420 543 566 111
PS: kamoš zase dostal pokutu v Lišni a šel tam taky takže by to mělo být na 99%
teoreticky sem na tom byl ještě dobře, auta předemnou měly botičky No asi tam pujdu, prodlužovat se mi to moc nechce
Nové výmluvy
Osoba vzdálená
Vlastník auta správnímu orgánu udá jako řidiče (teoreticky i smyšleného) člověka z exotické nebo vzdálené země, takže je nepravděpodobné, že by se s ním úřad dokázal spojit a donutit ho k zaplacení pokuty.
Řetězení viníků
Musí se domluvit skupina lidí. Vlastník auta uvede jako řidiče osobu A, ta však řekne, že auto v době přestupku půjčila osobě B, ta se stejně odkáže na osobu C… Ani rok, což je lhůta pro vyřízení přestupku, pak nemusí stačit na kontaktování pravého viníka.
Druhá osoba blízká
Vlastník auta opět uvede jako řidiče osobu A, ta ale už nepokračuje v řetězení viníků, nýbrž se vymluví na osobu blízkou. Řidič na rozdíl od provozovatele vozidla už tuto výmluvu použít může bez postihu.
Lístečky se ZÁSADNĚ vyhazujou. Pokud tě to má postihnout, tak si to policajt stejně vyfotil a pošle dopis-ale často jsou líný a jen rozesejou milion papírků a on vždycky někdo přijde-čili ty jsi prostě žádný papírek za stěračem neměl.
Jinak osoba blízká platí i teď, akorát že když ji nenapráskáš, tak platíš místo ní. Ale někdy se to může hodit, protože když teoreticky pojedeš 200 přes obec a vyfotí tě, tak to pro tebe bude znamenat pokutu až 10 000 kč a zákaz řízení až 12 měsíců. Pokud řekneš, že to byl blízký neznámý, tak sice zaplatíš pokutu, ale nelze ti sebrat papíry.
Ale myslím že to řetězení osob je pěkná blbost, protože ve vyhlášce se výslovně píše, že provozovatel musí ZAJISTIT, aby auto bylo provozováno v souladu bla bla, čili, ty když někomu pučíš auto, tak musíš zajistit, aby ta osoba blízká ho nikomu nepůjčila, nebo cokoliv jinýho-je to sviňárna, ale bohužel to každej policajt rozstřelí-pokud půjčíš někomu auto a ten dotyčný ho půjčí ještě někomu dál, je to stále tvoje odpovědnost.
Jinak osoba blízká platí i teď, akorát že když ji nenapráskáš, tak platíš místo ní. Ale někdy se to může hodit, protože když teoreticky pojedeš 200 přes obec a vyfotí tě, tak to pro tebe bude znamenat pokutu až 10 000 kč a zákaz řízení až 12 měsíců. Pokud řekneš, že to byl blízký neznámý, tak sice zaplatíš pokutu, ale nelze ti sebrat papíry.
Ale myslím že to řetězení osob je pěkná blbost, protože ve vyhlášce se výslovně píše, že provozovatel musí ZAJISTIT, aby auto bylo provozováno v souladu bla bla, čili, ty když někomu pučíš auto, tak musíš zajistit, aby ta osoba blízká ho nikomu nepůjčila, nebo cokoliv jinýho-je to sviňárna, ale bohužel to každej policajt rozstřelí-pokud půjčíš někomu auto a ten dotyčný ho půjčí ještě někomu dál, je to stále tvoje odpovědnost.
Astra H Z16XEP
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.