Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
tak mne dnes zistovali co mi to tam huci. A asi to bude diferak alebo prevodovka. Loziska kolies idu krasne po tichu.
- Reklama
já byl včera taky s hučením měl jsem obavy že to jsou ložiska. Ale po zkušení a prjížďce mechanika se zjistilo že ty gumy co mám na autě jsou na p... sjeté důsledkem špatných tlumičů od předchozího majitele tak mi hučí ty gumy takže koukáme po jiných
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Vcera sem jel na otocku do Opavy. Cca necelych 800 kilacku. Neveril sem jak maji ve Slezsku hezky upravene vesnice a vubec jak je tam hezky Fakt se mi tam libilo! Normalne bych si tam dovedl predstavit s rodinou min. vikendovy relax. Cesta mi mistama prisla reliefem divna, ale co, za sem poznal neco noveho Cili u me ma Slezsko za 1*
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No aby se ti tam nelibilo kdyz tam maj ted o 10C vic jak u nas na severu Cech
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jj bylo tam hezky a v sedle testovaciho biku jeste vo kus lip
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak to je sranda, mně přišly taky koberečky od Vopi-kvalita je myslím super, jsou pěkně pevný, tlustý, dobře obšitý, ale mně pro změnu zase nesedí o jeden centimetr fixace u řidiče.x-father píše:Dnes dorazili koberečky z vopi.cz
Fixace jdou normálně nacvaknout na origo špunty, ale kobereček u spolujezdce má špatnou rozteč, tedy jedno to kolčko je asi o 1-2 cm jinde než by mělo být
...jsem jim to nafotil a požádal, ať mi ten jeden pošlou znova, tak jsem zvědavej, jak se pochlapí.
Astra H Z16XEP
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
Zdravím, Pepajz kde ti prosím dělali tu klimu je to super cena ja bych tam jel taky v opli mi řekli 2000kč
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pagač:
Pepajz píše:Servisy EUROMASTER nabizi desinfekci a plneni klimy za 499kc do 30.4.2013. Plneni klimy 500-1000gr chladiva. Podle pobocky.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dneska sme boli s rodinou na dni otvorených dverí v ZF SACHS a ZF BOGE elastmetall a pri prechádzke výrobných hál som našiel pri info centre v ZF SACHS rozobratý dvojhmotný zotrvačník každá súčiastka bola pekne rozobratá a popísaná čo vlastne čo je.Vedla bol aj zložený funkčný zotrvák aby si ho mohol každý omakať kurňa a akurát som mal v rukách zotrvák s označením GM keby to bol akurát na moju astru.Išlo ma rozdrapit mali ich tam po koko... a plné palety zotrvákov a na zákazke že OPEL/GM. jeden by im asi nechýbal
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
- BikerMarius
to je BIKE!! koukam ještě o pár tříd lepší než jsem měl na testování jábeavis píše:Jj bylo tam hezky a v sedle testovaciho biku jeste vo kus lip
Jak to jelo ?