Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak to je asi rok stara verze ale ne? Tu volbu videa uz tam mam taky nejaky patek (diky Pueblovi a jeho cestovani )
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- BikerMarius
V sobotu mně astřička odvezla na TestFest, tak jsem jí tam našel parťáka
Lapierre Zesty 314 - parádní svezeníčko
Lapierre Zesty 314 - parádní svezeníčko
Hmmmm mas vkus Ja mam tenhle stroj zamluvenej na nakej letni vejkend Mimochodem, jaky mas z nej pocity?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- BikerMarius
Ježiš po víkendu, to už bych měl asi zařízenej úvěr a jen bych platil...
Zkusil jsem toho víc: GHOST AMR Plus Lector 9100 E:I, GIANT Reign 2, Specialized SJ FSR EVO 29, Ghost AMR 5700, Lapierre Zesty 314, 4ever winer 27,5". Ale zesty se mně libí nejvíc a hlavně mně sedlo projevem pružení chodilo tak jak jsem si představoval...
Zkusil jsem toho víc: GHOST AMR Plus Lector 9100 E:I, GIANT Reign 2, Specialized SJ FSR EVO 29, Ghost AMR 5700, Lapierre Zesty 314, 4ever winer 27,5". Ale zesty se mně libí nejvíc a hlavně mně sedlo projevem pružení chodilo tak jak jsem si představoval...
Nooo panecku tomu se rika testovacka! Neni nad to si vyzkouset vic biku at se muzou porovnat Ja doufam ze mi od Schindlera pujcej na vejkend min. tu 314, no lepsi by byla 514 a vys 214ku sem zkousel vloni a min. vahou to nebylo to pravy vorechovy.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- BikerMarius
Prodam astru koupim tohle a přihlásím se na astra G forum
Dneska jsem konečně vzal astru do myčky a lehce naleštil a navoskoval... Zima byla krutá budem muset k lakýrníkovy za chvíli dam foto.
Dneska jsem konečně vzal astru do myčky a lehce naleštil a navoskoval... Zima byla krutá budem muset k lakýrníkovy za chvíli dam foto.
Dnes som skúšal odstraňovač škrabancov z lidlu a funguje. Prvý prípravok tohto typu z ktorého nie som sklamaný.
Je v ňom vodný brusny papier a dve pasty, je jasné že najväčšiu rolu hraje brúsenie, ale spokojnosť. Len by som potreboval asi 10 setov na svoje auto a 30 párov rúk
Je v ňom vodný brusny papier a dve pasty, je jasné že najväčšiu rolu hraje brúsenie, ale spokojnosť. Len by som potreboval asi 10 setov na svoje auto a 30 párov rúk
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
Opel Astra H 1.7CDTi Caravan,r.v. 2009
92kW!!!
92kW!!!
Proc sis nepriplatil za mensi najezd? Kupovat auto se 150t km
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet