Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
no na to, ze pri mne pracujes uz niekolko rokov tak sa videli iba nase auta
- Reklama
X krat som pozeral tvoje auto odchadzat a vzdy za volantom sedela tvoja zena si fantom asi
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak jsem se právě vrátil z návštěvy PepaSe, zafirka už konečně mluví česky
Pavle a co Pepuv novy modul, nevidels?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Neviděl, nebyl jsme u něj doma, takže nebyla příležitost. Potkali jsme se ve městě
Ja som dnes obul letné papučky a zistil že pravý predný tlmič slzí, asi dôsledok januárovej návštevy "Jamy" zaliatej vodou
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
takže dnes poriadne, ale poriadne povysávané auto. obvzvlašť kufor. celé to trvalo cca. 1 hod. no, ale ten výsledok stál za to. teraz je ako nové. po 4,5 roku v ňom stále cítiť kožu zo sedačiek (polokožené). preto v ňom nemám žiadny stromček. a ešte oživená farba pneumatík sú pekne čierne.
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já byl u PepaSe v sobotu Tímto mu děkuji za aktualizaci softu MKJ ...pueblo píše:Tak jsem se právě vrátil z návštěvy PepaSe, zafirka už konečně mluví česky
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
a co je v tej novej verzii?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podporuje zobrazování videa z MVK, pokud jsem to dobře pochopil. Každopádně to ale ještě není úplně finální verze, jak mi Pepa řekl... Ta bude až s následným prodejem MVK.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw