Polepy sloupků
Re: Polepy sloupků
Je na to kontrolka, která se rozsvítí při zapnutí zapalování (najdeš ji pravděpodobně na otáčkoměru, hned nad středem ručičky):
- Reklama
Tak když jsem tohle řekl před Romanem, zarazil mne tím, že svítící kontrolka neznamená přítomnost ESP, naštěstí Tech2 potvrdil jeho přítomnost...
Fak? Tak to je pro mě novinka. To sem měl víc štěstí, než rozumu, protože když sem auto kupoval, tohle byl pro mě důkaz, že ESP je... K čemu jinýmu ta kontrolka je? V manuálu je uvedeno jen ESP.
Přesně, taky jsem k tomu tak přistupoval...
Třeba mne Roman jen zlobil...
Třeba mne Roman jen zlobil...
Pritomnost ESP poznam i v lete na suchem cistem asfaltu. Staci jet trochu ostrejc
Kdo umí, umí... My ostatní jezdíme do servisu...
x-father píše:Pritomnost ESP poznam i v lete na suchem cistem asfaltu. Staci jet trochu ostrejc
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Muze se nekdo podelit o to jak vypada polep strednich sloupku u Astry H jednak cernou lesklou samolepkou a za druhe matnou cernou samolepkou? Prip. jestli nekdo mate udelany vykres jak velke je potreba samolepky vyriznout. Rad bych jima taky trosku vymodil moje nove Hacko
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Buď si můžeš koupit originály, který už jsou přesně vyříznutý a navíc je to kvalitní fólie, nebo si koupíš obyč. fólii, ale pak je lepší řezat až po nalepení. Matnou variantu mám na autě, lesklou jsem zkoušel na předchozí Corse a vůbec se mi to nelíbilo.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tuhle kontrolku mám taky a je to TC (traction control)corsaczek píše:Fak? Tak to je pro mě novinka. To sem měl víc štěstí, než rozumu, protože když sem auto kupoval, tohle byl pro mě důkaz, že ESP je... K čemu jinýmu ta kontrolka je? V manuálu je uvedeno jen ESP.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........