Re: Jituky Oploj Astroj- :)
no na zimu měníme i nárazníky protože má letní rieger a ty jsou celkem nízký a vzledem k aktivitě našich silničářů co se týká sněhu, dáváme nárazníky z klasický seriovky to víš aby sme ten sníh nemuseli odhrnovat my
- Reklama
Tak příprava na jaro je v plném proudu. Vzhledem k tomu, že se blíží konečně doba přezutí kol, rozhodla jsem se pro změnu. Ty černé kola byla upřímně řečeno nic moc strašně zanikly. Protose sem se rozhodla pro novou. Je to barva bílá perlet s odrazem do modra, aby mi ladila k autu. Už se těším až to tam dám.
JInak proběhla ještě jedna změna, a to ta, že jsem si nechala zatmavit zadní okna
JInak proběhla ještě jedna změna, a to ta, že jsem si nechala zatmavit zadní okna
- vojtavojta
To jsem zvedav jak to bude vypadat na aute.Zitra prezout a udelat foto
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
No tak zítra teda ještě asi ne, ale co nejdřív to bude
to bude teda velka zmena (promena).. jsem zvedavy, jestli se ti podari vyfotit ten modry odlesk, z fotky to poznat nejde.
urcite to bude pekne sedet. ikdyz, bile dlouho nevydrzi.. ale jsem fakt zvedav, tesim se na fotouuuuu ahoj
urcite to bude pekne sedet. ikdyz, bile dlouho nevydrzi.. ale jsem fakt zvedav, tesim se na fotouuuuu ahoj
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
No je fakt že auto či kola se budou muset umývat častěji, ale co bych neudělalla pro svého plechového miláčka že??:D
Ale ju, me se libi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Díky...