Polepy sloupků
Re: Polepy sloupků
Tady jde o ten černý polep sloupku mezi předním bočním oknem a zadním bočním oknem. Když polepíš ten sloupek černou fólií, tak se ti opticky ty boční okna spojí, což podle mnohých (vč. mě) vypadá dobře
- Reklama
Tak sem se na to auto musela jít podívat a musim teda říct, že sem s tou střírnou tam naprosto spokojená, černou bych tam v žádnym případě nechtěla. Už naprosto nemůžu vystát ty černý kliky a zrcátka, protože mi to ruší tu barevnou celistvost, takže fakt nehrozí, že bych někam tu černou přidělávala. Aspoň mám klid
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
No nevim, na stříbrný to zrovna vypadá výborně - koukni na moje fotky (ať žije skromnost). To se s černýma klikama a zrcátkama fakt srovnávat nedá Nicméně chápu, že pro tebe přidávat ještě černý sloupky už by bylo moc. Ale až to všechno povyměňuješ za stříbrný, tak by to určitě vypadalo dobře.
Corsaczek
Na tvojí galerku sem se už dívala důkladně, zvlášť ta výměna světel mě zaujala, ale stejně musim trvat na tom, že se mi tam černá nelíbí. A jasně, že všechno co je černý pude pryč, jen se to musí sehnat a zaplatit, prioritu má ten cim modul a ne estetika, ale to už je jiný téma. Kžadopádně kdyby to bylo na mě, tak nechám to auto přestříkat na červenou metalízu
Je prostě vidět, že ženský a chlapi maj odlišný estestický vnímání.
Na tvojí galerku sem se už dívala důkladně, zvlášť ta výměna světel mě zaujala, ale stejně musim trvat na tom, že se mi tam černá nelíbí. A jasně, že všechno co je černý pude pryč, jen se to musí sehnat a zaplatit, prioritu má ten cim modul a ne estetika, ale to už je jiný téma. Kžadopádně kdyby to bylo na mě, tak nechám to auto přestříkat na červenou metalízu
Je prostě vidět, že ženský a chlapi maj odlišný estestický vnímání.
Corsaczek
To máš opravdu, kdyby byly stejný, byla by to nuda. Já teď spíš uvažuju o tom, jak na auto dostat ty střírbný lišty kolem oken co jsou ve výbavě Cosmo...oni se daj koupit a nalepit, ale nevim jestli se musí sundat to těsnění co tam je nebo lepit na to a vůbec jestli by byl ten efekt takovej, jako kdyby to vylezlo originál z fabriky...ale asi to zkusim, protože s těma lištama se mi to moc líbí.
To máš opravdu, kdyby byly stejný, byla by to nuda. Já teď spíš uvažuju o tom, jak na auto dostat ty střírbný lišty kolem oken co jsou ve výbavě Cosmo...oni se daj koupit a nalepit, ale nevim jestli se musí sundat to těsnění co tam je nebo lepit na to a vůbec jestli by byl ten efekt takovej, jako kdyby to vylezlo originál z fabriky...ale asi to zkusim, protože s těma lištama se mi to moc líbí.
Přesně nad tím sem uvažoval taky, bohužel ty 4 lišty vyjdou na 2800 Kč!!! To je peklo... Takže sem taky přemýšlel o koupi nalepovací chromový pásky, ale bojím se, že to nebude vypadat tak dobře...
JA to mel polepeny kdyz jsem auto koupil takze pohoda
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kde si našel lišty za 2800 Kč?
Já sem teda koukala na ty obyč co se dá koupit v tunning shopu, takový ty dlouhý co si nastříháš...jako originál to nebude, ale tahle varianta zas tak moc nestojí, tak to možná prubnu a uvidim co z toho vyleze. A nevíš, lepí se to na ty černý lišty?
Milosh
Lucky you...Já sem bohužel koupila auto hooodně očesaný, vevniř i zvenku, takže ho musim aspon po estetický stránce vylepšit sama .
Já sem teda koukala na ty obyč co se dá koupit v tunning shopu, takový ty dlouhý co si nastříháš...jako originál to nebude, ale tahle varianta zas tak moc nestojí, tak to možná prubnu a uvidim co z toho vyleze. A nevíš, lepí se to na ty černý lišty?
Milosh
Lucky you...Já sem bohužel koupila auto hooodně očesaný, vevniř i zvenku, takže ho musim aspon po estetický stránce vylepšit sama .
2800 stojí originál od Opla ty, co se ti tak líbí. Jsou jen nacvaknutý, takže neni problém je vyměnit.
Jinak moc nevím, jaký lišty z tuning shopu myslíš, ale já přemýšlel o samolepkách, který si koupíš podle délky, ustříhneš, nalepíš přímo na ty původní a je to... Např. jsou tady:
http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/ ... LY&r3=&r4=
Jinak moc nevím, jaký lišty z tuning shopu myslíš, ale já přemýšlel o samolepkách, který si koupíš podle délky, ustříhneš, nalepíš přímo na ty původní a je to... Např. jsou tady:
http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/ ... LY&r3=&r4=