Dnes som dopoludnia nemal čo robiť, tak som sa spontánne rozhodol pozabíjať cvrčkov v mojich budíkoch. Keďže tu nie je ešte nejaký lepší popis, okrem ruského prekladu, tak tu niečo šupnem, čo hádam ostatným, čo to ešte nerobili, pomôže.
Je to naozaj jednoduchšie ako som myslel. Šikovnejší a vybavení to musia mať rýchlo spravené.
1. v prvom rade je potrebné vytočiť volant najprv doľava a potom doprava a odskrutkovať skrutky, ktoré sa skrývajú pod umelou krytkou. Tú ide jednoducho odstrániť plochým nástrojom. Ja som použil tenký široký skrutkovač. Na skrutky nám stačí obyčajný krížový.
2. po odskrutkovaní sa dá kryt za volantom nadvihnúť. Mne to najľahšie šlo, keď som volant čo najviac vytiahol k sebe a dole. Pod budíkmi sú ďalšie dve skrutky, na ktoré potrebujeme torx T20.

Tá napravo je na obrázku už odskrutkovaná. Je tam veľmi zložitý prístup. Bez račne s predlžovákom, by to išlo asi veľmi veľmi ťažko. Aj tak tento úkon zabral najviac času.
3. po povytiahnutí budíkov je potrebné odpojiť konektor, ktorý je na obrázku, a to vytiahnutím toho červeného (hnedého) istenia. Predtým by som samozrejme odpojil batériu.

Teraz sa už budíky aj s krytom dajú vybrať z auta úplne.

Takto vyzerajú budíky zozadu. Je to úplne strašný plast, ktorý nestojí za nič.
Na odstránenie vŕzgania som použil pásiky asi 7mm molitánu, ktorý som nalepil na podľa mňa najkritickejšie miesta. Nie je to isto najlepšie riešenie, ale nič lepšie som nemal poruke.
Neviem ešte, či sa cvrčci stratili, lebo som autom nikde nebol, ale dúfam, že mám od nich pokoj.