Jsem se v EPC díval na ceny rádií. Navi 90 stojí lidi jako díl, teď si sedněte, 103.900 Kč.Oton píše:Nový Barevny displej do gecka stojí 50 tisíc.co mi říkal roman.
Proto světýlko osvětlení SPZ na Zafiru A stojí jedno 270, a na zafiru B 160Kč.RomanK píše:Na stará auta ceny dílů u Oplu neustále rostou a porostou. Opel je musí jako ND nechat v malých sériích vyrábět, skladovat a to něco stojí. Naopak na auta v hlavním výrobním programu jsou díly levnější.
Oton píše:ne každý ví o tomto fóru.a neví co jde všechno dodělat.ja fórum třeba před koupí astry vůbec neznal.je to pět let zpátky.pak jsem se registroval,to tady byly dva lidi denně online a z toho jsme byly dva ja a Milosh.pak jsem díky fóru poznal romanak a už se to se mnou vezlo!
takže on člověk třeba nepočítá s tím, ze by mohl něco dodělávat.
a když to nejde hned, tak se dodelava až jsou peníze navíc.
ne každý vydělává 40 tisíc měsíčně.a kdyby jo tak má asi astru J
No dobrá broučku. ale aktivní členové jsme byly akorát mi dva a asi dalších 5. Milosh ti řekne svý jak to tu vipadalo.a myslím ze. i když ty jsi registrován ve stejný rok tak jsi moc aktivní nebyl.protože si te moc nepamatuju.je tu registrováno hromada lidí ale kolik z nich je aktivních? ani ne třetina.x-father píše:Oton píše:ne každý ví o tomto fóru.a neví co jde všechno dodělat.ja fórum třeba před koupí astry vůbec neznal.je to pět let zpátky.pak jsem se registroval,to tady byly dva lidi denně online a z toho jsme byly dva ja a Milosh.pak jsem díky fóru poznal romanak a už se to se mnou vezlo!
takže on člověk třeba nepočítá s tím, ze by mohl něco dodělávat.
a když to nejde hned, tak se dodelava až jsou peníze navíc.
ne každý vydělává 40 tisíc měsíčně.a kdyby jo tak má asi astru J
I ty kecko![]()
Ses az 134 registrovany clen
Mám kvalitní mapy, legálně koupené od renomovaného výrobce a tam jsou opravdu dvě mapy pro Z20LEH - přepínané tlačítkem SPORT.astros píše:Skrolant máš overené to prepínanie mapy?
Diky. Ale Ty mas auto z jineho svetaSkrolant píše:ano funguje mi, navíc přepíná mapy motoru, zostří posilovač a také změní charakteristiku IDS+
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |