Zapojení tlačítka SPORT
- vojtavojta
- Reklama
Re: Zapojení tlačítka SPORT
Svaté slova,Oton má pravdu v každým slově.Je zajímavý pozorovat,jak někomu s nárůstem výkonu motoru neúměrně narůstá ego.Já osobně jsem zde asi 2,5 roku a nečekal jsem za celou dobu na nic jinýho,než až mě někdo začně poučovat o tom,co si mám nebo bych měl koupit
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem se v EPC díval na ceny rádií. Navi 90 stojí lidi jako díl, teď si sedněte, 103.900 Kč.Oton píše:Nový Barevny displej do gecka stojí 50 tisíc.co mi říkal roman.
Proto světýlko osvětlení SPZ na Zafiru A stojí jedno 270, a na zafiru B 160Kč.RomanK píše:Na stará auta ceny dílů u Oplu neustále rostou a porostou. Opel je musí jako ND nechat v malých sériích vyrábět, skladovat a to něco stojí. Naopak na auta v hlavním výrobním programu jsou díly levnější.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Oton píše:ne každý ví o tomto fóru.a neví co jde všechno dodělat.ja fórum třeba před koupí astry vůbec neznal.je to pět let zpátky.pak jsem se registroval,to tady byly dva lidi denně online a z toho jsme byly dva ja a Milosh.pak jsem díky fóru poznal romanak a už se to se mnou vezlo!
takže on člověk třeba nepočítá s tím, ze by mohl něco dodělávat.
a když to nejde hned, tak se dodelava až jsou peníze navíc.
ne každý vydělává 40 tisíc měsíčně.a kdyby jo tak má asi astru J
I ty kecko
Ses az 134 registrovany clen
- vojtavojta
Podme se vratit k veci. Funguje tady vubec nekomu tlacitko sport s vypinanim ESP v benzinu???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
ano funguje mi, navíc přepíná mapy motoru, zostří posilovač a také změní charakteristiku IDS+
Skrolant máš overené to prepínanie mapy?
Mám totiž v pláne čipnúť tú druhú mapu (ak to niekto bude vedieť).
Mám benzín, nemám IDS+ a ESP mi rovnako vypína.
Zatiaľ som to nevyužil.
Mám totiž v pláne čipnúť tú druhú mapu (ak to niekto bude vedieť).
Mám benzín, nemám IDS+ a ESP mi rovnako vypína.
Zatiaľ som to nevyužil.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No dobrá broučku. ale aktivní členové jsme byly akorát mi dva a asi dalších 5. Milosh ti řekne svý jak to tu vipadalo.a myslím ze. i když ty jsi registrován ve stejný rok tak jsi moc aktivní nebyl.protože si te moc nepamatuju.je tu registrováno hromada lidí ale kolik z nich je aktivních? ani ne třetina.x-father píše:Oton píše:ne každý ví o tomto fóru.a neví co jde všechno dodělat.ja fórum třeba před koupí astry vůbec neznal.je to pět let zpátky.pak jsem se registroval,to tady byly dva lidi denně online a z toho jsme byly dva ja a Milosh.pak jsem díky fóru poznal romanak a už se to se mnou vezlo!
takže on člověk třeba nepočítá s tím, ze by mohl něco dodělávat.
a když to nejde hned, tak se dodelava až jsou peníze navíc.
ne každý vydělává 40 tisíc měsíčně.a kdyby jo tak má asi astru J
I ty kecko
Ses az 134 registrovany clen
Ale držme se tematu a neřešme krávvoviny
A neslovickar prosím. dík takový lidi miluju.
edit:Ted jsem se dival na tvoji aktivitu v tom období. 5.5 - 9.5 -25.8. pak dva nebo tři dny po sobe , 11.9 - 2.10. atd.
Takže aktivni jsi zrovna moc nebyl.
Mám kvalitní mapy, legálně koupené od renomovaného výrobce a tam jsou opravdu dvě mapy pro Z20LEH - přepínané tlačítkem SPORT.astros píše:Skrolant máš overené to prepínanie mapy?
viz. mé vlákno
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... opc#p86131
Nevím jak je to s jinými "určitě zaručenými" mapami, které jsou v česku na chip trhu a šíří se mezi kopírovači software řídících jednotek.
- vojtavojta
Diky. Ale Ty mas auto z jineho sveta ,takze mi nic neporadis .Skrolant píše:ano funguje mi, navíc přepíná mapy motoru, zostří posilovač a také změní charakteristiku IDS+
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM