Miloshuf automaticky caravan II.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
ted vážně
někomu zbyly penize z koupě auta tak do čeho jinyho je narvat nez do auta. taky jsem za zbyly penize vyměnil olej,nechal vyklepat a nalakovat zadek auta,vymenit tečici řízení atd atd.
někomu zbyly penize z koupě auta tak do čeho jinyho je narvat nez do auta. taky jsem za zbyly penize vyměnil olej,nechal vyklepat a nalakovat zadek auta,vymenit tečici řízení atd atd.
- Reklama
Ad plechy: na mem modrem G se mi moc nelibily ale na stribrnym H celkem jo, ale musi byt cisty jinak ne
Oton: Musis koupit auto po servisu kam jen nalejes beno a jezdis a zbyde ti pak i na ty kravinky ktere sice nepotrebujes ale autu slusi, ja zase nemam CID (zatim)
Oton: Musis koupit auto po servisu kam jen nalejes beno a jezdis a zbyde ti pak i na ty kravinky ktere sice nepotrebujes ale autu slusi, ja zase nemam CID (zatim)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No jo, možná to tak působí, ale u nás je to spíš o tom, že jsou to prostě zbytečný výdaje. Proč "vyhodit" 3-4 tisíce kvůli tomu, že místo kulatýho volantu budu mít v autě jinej kulatej volant. Sice vypadá nádherně, ale službu udělá úplně stejnou. A vzhledem k tomu, že většinu km stejně jezdím ve služebáku, tak proto my to přijdou jako zbytečně vyhozený peníze.corsaczek píše:Nádhernej volant, wow! Hned bych do něj šel, ale doma mi to neprojde... škoda
To je ale vetsina veci co si do auta das
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Manželka přikyvuje...corsaczek píše:No jo, možná to tak působí, ale u nás je to spíš o tom, že jsou to prostě zbytečný výdaje. Proč "vyhodit" 3-4 tisíce kvůli tomu, že místo kulatýho volantu budu mít v autě jinej kulatej volant. Sice vypadá nádherně, ale službu udělá úplně stejnou. A vzhledem k tomu, že většinu km stejně jezdím ve služebáku, tak proto my to přijdou jako zbytečně vyhozený peníze.corsaczek píše:Nádhernej volant, wow! Hned bych do něj šel, ale doma mi to neprojde... škoda
rofl
Souhlasím. Sice je to pěkný a v autě by se mi to líbilo (jako třeba CID a origo navigace a třeba pár dalších OPC doplňků a já nevímcoještě), ale ve výsledku si vždycky zase řeknu "na co?" - potřebujeme užitečnější věci (a že jich s 2 dětma je ). A ještě navíc jsem mlsná huba a radši si občas dopřeju láhev nějaký 12-ti či víceletý single malt whisky...corsaczek píše:No jo, možná to tak působí, ale u nás je to spíš o tom, že jsou to prostě zbytečný výdaje. Proč "vyhodit" 3-4 tisíce kvůli tomu, že místo kulatýho volantu budu mít v autě jinej kulatej volant. Sice vypadá nádherně, ale službu udělá úplně stejnou. A vzhledem k tomu, že většinu km stejně jezdím ve služebáku, tak proto my to přijdou jako zbytečně vyhozený peníze.
Nojo, kazdej mame neco, ja nekourim, nepiju, rodinu mam taky ale nejakou radost clovek v zivote krome toho mit musi ne?
Správně - aspoň mi pak můžeš prodat GID
Neboj, prodam