Podle mě počet žhavení nemá na startování vliv, pokud to žhaví dobře, stačí jednou. Když to nežhaví, nepomůže ani několik žhavení po sobě....Tereza píše:Tak já jsem schválně zkoušela žhavit víckrát, 3krát než jsem nastartovala a bez efektu. Vypadalo to úplně stejně jako start napoprvý. Naskočila napoprvý, ale stejný škitání jako vždycky, vůbec se tam neprojevilo to opakovaný žhavení, ach jo
.
tak sem zvědav jestli dojde na má slova o výměně všech žhavičekTereza píše:Tak dneska jsem ale vážně nenastartovala. Ráno bylo -8, takže žádná velká tragédie, ale motor škital a škital, až chcípnul. Napodruhý jsem to túrovala asi 10 vteřin a nepouštěla klíček a po hroznym boji teda naskočila, ale asi až za těch 10 vteřin, prostě dlouho. Tohle už neni možný, hned se objednám do servisu, s timhle na hory jet nemůžu. Ještěže už zas můžu do garáže, jinak by se tohle opakovalo every day.
Jo a ještě mi přestali stříkat ostřikovače, vody je dost a zamrzlá neni, na to kouknu do jinýho tématu.
Ale zas tak strašný to neni, peněz v ní mám dost, to je pravda, ale nejsou to věci, který by zapříčinili, že nejede, je to prostě údržba, i když je jí někdy hodně najednou a člověka to pak pěkně otráví. Kdybych do ní nedala tolik peněz, možná bych jí vyměnila za jinej kus a to v 1.7, ale takhle už ne.Adriano2 píše:Hmm Terezka,ty máš riadne problémy s Astrou,ťa obidvujem,ja byť na tvojom mieste tak auto už je dávno v bazáre.![]()
Ty fakt myslíš, že je to tim? A navíc, já ted ani nepoznám, který jsou nový a který starývojta píše: tak sem zvědav jestli dojde na má slova o výměně všech žhaviček
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |