Kedze bezne predavane kamery n AstruH/ZafiruB umiestnene do osvetlenia SPZ nezohladnuju sikme uchytenie tela osvetlenia v chromovej liste (a kamery), kupil som kameru, ktoru viem natocit do lubovolneho uhla a upravil som original osvetlenie tak, aby som do neho vedel kameru umiestnit (mohol som zvolit montaz cez chromovu listu, avsak cez osvetlenie SPZ mi to prislo lacnejsie na pripadne chyby a kamera je takto viac v strede).
Kabel od kamery som viedol cez priechodku a vyvrtanu dieru zaizoloval tavnym lepidlom. Vyhoda tejto kamery je, ze pre instalaciu je potrebne vrtat len 6mm dieru, cez ktoru sa prepcha specialny konektor, do ktoreho sa dalej pripaja kabel obsahujuci CINCH vystup na video a dve zily na napajanie 12V.
Instalacia kabelaze bola asi najvacsia babracka, nakolko bolo potrebne zhodit prednu a zadnu prahovu listu, odkladaciu priehradku sedadla, calunenie C a D stlpika, prave kolajnice Flex organizera, prave oblozenie v kufri a komplet calunenie piatych dveri.
Koaxialny kabel spolu s krutenou dvojzilou pre napajanie som nasledne viedol od priechodky chromovej listy v piatych dverach, cez lavu stranu dveri do gumovej priechodky nad dverami, po strope doprava cez D stlpik dole, ponad pravy zadny blatnik, cez pravu zadnu a prednu prahovu listu az za schranku spolujazdca (napajanie +12V a GND) a za CID (coax pre video).