Opel Zafira 2.2 benzin, rok: 2008

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra H, pravděpodobně to bude zde.
oblhut

Re: Opel Zafira 2.2 benzin, rok: 2008

Příspěvek od oblhut » 10 led 2011, 14:17

Tak 1,6 je na Zafiru opravdu málo,to je bez debat.Ale nechápu,co furt někteří máte s tím vrážením do oprav dieselů.Osobně mám druhýho,Zafiru teda nepočítám,bo byla nová,ale předtím jsem měl 5 let diesela,koupenýho jako 4 letýho a nestál mě kromě běžnýho servisu ani korunu navíc,pokud nepočítám jedno čidlo teploty nasávanýho vzduchu(1700kč)a jeden servomotorek topení(4000kc),to vše za 5let.V okruhu mých známých je několik majitelů dieselů různých značek a ani u nich nevím o bůhví jakých investicích do oprav ;)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

Reklama

burkos

Příspěvek od burkos » 10 led 2011, 14:30

oblhut píše:Tak 1,6 je na Zafiru opravdu málo,to je bez debat.Ale nechápu,co furt někteří máte s tím vrážením do oprav dieselů.Osobně mám druhýho,Zafiru teda nepočítám,bo byla nová,ale předtím jsem měl 5 let diesela,koupenýho jako 4 letýho a nestál mě kromě běžnýho servisu ani korunu navíc,pokud nepočítám jedno čidlo teploty nasávanýho vzduchu(1700kč)a jeden servomotorek topení(4000kc),to vše za 5let.V okruhu mých známých je několik majitelů dieselů různých značek a ani u nich nevím o bůhví jakých investicích do oprav ;)
My mame doma Volvo v50 2.0D a je to nieco strasne.mame fabiu benzinovu ta je bez problemov ale ta spotreba sa asi da porovnat s 2.0 benzinom :) tak preto taky obsah.ja niesom nejaky zastanca LPG to som sa pytal len tak informativne.

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 10 led 2011, 17:30

Adriano2 píše:Môžem otázočku ? Aký je význam mať auto s veľkým motorom a nacpať do toho LPG? Videl som dokonca Lancery Evo IX prestavané na LPG , veď keď chcem jazdiť za málo nekúpim si veľký obsah či? :)
Tak to ti hnedka vysvětlím, bavil jsem se o tom s borcem co má na plyn předělanou Imprezu WRX-STI. Používá ji jako auto na každý den a na ježdění po městě a na nákupy mu stačí jezdit na LPG no a když si jde o víkendu zařádit - tak natankuje 99 oktanový benzín a už to sviští. To co o víkendu prolítá ho nebolí, protože to v týdnu našetří a navíc LPG nijak neškodí motoru, někde jsem četl že mu dokonce prospívá.

petas74

Příspěvek od petas74 » 29 čer 2011, 12:14

Zdravím všechny, já vlastním Opel Zafira 2,2 benzín r.v.2002, je přes rok co jsem nechal namontovat LPG, sice byly problémy, ale ne ze strany motoru , ale lišta s elektomagnetickýma ventilama nestíhala krmit motor, reklamaoval a pak přišly na to že lišta je pomalá a od té doby samá radost, motor pružný a i tiší.
Ale mám jěště jeden dotaz, na diagnostice mi zjistili chybu čidla teploty nasávaného vzduchu, můžete někdo poradit kde ho sehnat levněji, orig. díl 2500,-Kč :x .

díky

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 29 čer 2011, 13:12

Petasi, podivej se spise sem www.astra-g.cz/forum mas zafiru A a na tomto foru se resi zafiry novejsi - typ B 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Odpovědět