Opel Zafira 2.2 benzin, rok: 2008
Re: Opel Zafira 2.2 benzin, rok: 2008
Tak 1,6 je na Zafiru opravdu málo,to je bez debat.Ale nechápu,co furt někteří máte s tím vrážením do oprav dieselů.Osobně mám druhýho,Zafiru teda nepočítám,bo byla nová,ale předtím jsem měl 5 let diesela,koupenýho jako 4 letýho a nestál mě kromě běžnýho servisu ani korunu navíc,pokud nepočítám jedno čidlo teploty nasávanýho vzduchu(1700kč)a jeden servomotorek topení(4000kc),to vše za 5let.V okruhu mých známých je několik majitelů dieselů různých značek a ani u nich nevím o bůhví jakých investicích do oprav
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
My mame doma Volvo v50 2.0D a je to nieco strasne.mame fabiu benzinovu ta je bez problemov ale ta spotreba sa asi da porovnat s 2.0 benzinom tak preto taky obsah.ja niesom nejaky zastanca LPG to som sa pytal len tak informativne.oblhut píše:Tak 1,6 je na Zafiru opravdu málo,to je bez debat.Ale nechápu,co furt někteří máte s tím vrážením do oprav dieselů.Osobně mám druhýho,Zafiru teda nepočítám,bo byla nová,ale předtím jsem měl 5 let diesela,koupenýho jako 4 letýho a nestál mě kromě běžnýho servisu ani korunu navíc,pokud nepočítám jedno čidlo teploty nasávanýho vzduchu(1700kč)a jeden servomotorek topení(4000kc),to vše za 5let.V okruhu mých známých je několik majitelů dieselů různých značek a ani u nich nevím o bůhví jakých investicích do oprav
Tak to ti hnedka vysvětlím, bavil jsem se o tom s borcem co má na plyn předělanou Imprezu WRX-STI. Používá ji jako auto na každý den a na ježdění po městě a na nákupy mu stačí jezdit na LPG no a když si jde o víkendu zařádit - tak natankuje 99 oktanový benzín a už to sviští. To co o víkendu prolítá ho nebolí, protože to v týdnu našetří a navíc LPG nijak neškodí motoru, někde jsem četl že mu dokonce prospívá.Adriano2 píše:Môžem otázočku ? Aký je význam mať auto s veľkým motorom a nacpať do toho LPG? Videl som dokonca Lancery Evo IX prestavané na LPG , veď keď chcem jazdiť za málo nekúpim si veľký obsah či?
Zdravím všechny, já vlastním Opel Zafira 2,2 benzín r.v.2002, je přes rok co jsem nechal namontovat LPG, sice byly problémy, ale ne ze strany motoru , ale lišta s elektomagnetickýma ventilama nestíhala krmit motor, reklamaoval a pak přišly na to že lišta je pomalá a od té doby samá radost, motor pružný a i tiší.
Ale mám jěště jeden dotaz, na diagnostice mi zjistili chybu čidla teploty nasávaného vzduchu, můžete někdo poradit kde ho sehnat levněji, orig. díl 2500,-Kč .
díky
Ale mám jěště jeden dotaz, na diagnostice mi zjistili chybu čidla teploty nasávaného vzduchu, můžete někdo poradit kde ho sehnat levněji, orig. díl 2500,-Kč .
díky
Petasi, podivej se spise sem www.astra-g.cz/forum mas zafiru A a na tomto foru se resi zafiry novejsi - typ B
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet