zajímavej inzerát
zajímavej inzerát
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
Re: zajímavej inzerát
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
tam zabudli asi dopísať 120 000 + 48 x 5200
Ale napisal som tam mail ,keby to chceli za tolko predať bral by som to
Ale napisal som tam mail ,keby to chceli za tolko predať bral by som to
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak mi prišla odpoveď
Ahoj,
Mé jméno je Buterna a já píšu vám o mém aute. Auto se nachází v Miláne-Itálie, protože odtud jsem a je to jako nový!! Pracuji pro duležitou stavební firmy z Itálie (Stone System Co) a já byl poslán v Ceská republika po dobu 13 mesícu dohlížet na konstrukci (Parkování stavebnictví), že naše spolecnost vyhrát. Behem tohoto období jsem potreboval auto používat tam. Duvodem mého prodeje je, že jsem poslal v Bristolu, Velká Británie dohlížet na další výstavbu a zustanu tady asi 5 mesícu a tady nemohu použít, protože je velmi obtížné rídit auto s ridicem na sedadlo levé strane. Auto nebylo nikdy nebyly úcastníky dopravních nehod. Nemá žádné škrábance nebo neco jiného. Jsem druhý majitel vozu. Tohle je moje poslední cena a auto to není v pronájmu, takže budete muset zaplatit pouze tuto cenu, a nic víc . Mám všechny doklady z auta a servisní knížky stejne. Všechno je v porádku s autem. Pro me bude lepší, když mužeme mluvit anglicky.
teraz ale mi neni jasné prečo na stránke je země púvodu Slovensko atd..
Ahoj,
Mé jméno je Buterna a já píšu vám o mém aute. Auto se nachází v Miláne-Itálie, protože odtud jsem a je to jako nový!! Pracuji pro duležitou stavební firmy z Itálie (Stone System Co) a já byl poslán v Ceská republika po dobu 13 mesícu dohlížet na konstrukci (Parkování stavebnictví), že naše spolecnost vyhrát. Behem tohoto období jsem potreboval auto používat tam. Duvodem mého prodeje je, že jsem poslal v Bristolu, Velká Británie dohlížet na další výstavbu a zustanu tady asi 5 mesícu a tady nemohu použít, protože je velmi obtížné rídit auto s ridicem na sedadlo levé strane. Auto nebylo nikdy nebyly úcastníky dopravních nehod. Nemá žádné škrábance nebo neco jiného. Jsem druhý majitel vozu. Tohle je moje poslední cena a auto to není v pronájmu, takže budete muset zaplatit pouze tuto cenu, a nic víc . Mám všechny doklady z auta a servisní knížky stejne. Všechno je v porádku s autem. Pro me bude lepší, když mužeme mluvit anglicky.
teraz ale mi neni jasné prečo na stránke je země púvodu Slovensko atd..
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Tá cena je až moc dobrá. Niečo tam bude podozrivé
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já nevím, vy jste hodně podezíraví...
jak jsem přečetl Itálii tak nemusím pokračovat, zřejmě neznáte tento druh podvodu, bude chtít zálohu předem na účet, který musíš založit a on si vesele anonymně bez námahy prašulky vyzvedne, vám zbydou jen oči pro pláč
EX Opel Astra H caravan
Tak kluk taliánská (možná) něco výhodně nabídne, a vy z něj hned uděláte kmotra..
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo!Třeba vůbec nepotřebuje peníze a prodává astru aby se jí zbavil!
Kesi: New avatar
Kesi: New avatar