![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Tak pěkně hlasitý dvoutonový klakson jsem už dlouho neměl
Sem rád že si to nebezpečí uvědomuješFerdaXXL píše:Už si konečně musím udělat čas a udělat pár fotek a hodit je sem nebo mě Corsaczek a Oton zlynčují![]()
Taky mě klakson se zvukem dětské trumpetky štveFerdaXXL píše:...konečně jsem se dostal k výměně toho trapného jednotónového klaksonku co mi šoupli na auto...
Tak pěkně hlasitý dvoutonový klakson jsem už dlouho nemělNa všech autech jsem měnil ty malé klaksonky, ale tyto jsou vážně nej. Tuším, že tyhle jsou 118 dB a mám tam celkem 3
Byl problém je tam narvat, ale nakonec se vše podařilo. Mechanici tam měli jeden navíc tak jsem je ukecal, aby ho tam taky přidělali. Možná to bude znít škodolibě, ale když jsem jel vyzvednou přítelkyni a když jsem k ní přijížděl autem a zatroubil těsně u ní tak jsem se lek i já uvnitř vozu. Ještě chvilku si něco mrmlala pro sebe ... Vyloženě mě to potěšilo. Ale už to dělat nebudu slibuju !
No ty dva jsou koupený jako org. sada i s držákem za cca 1200,- A ten třetí nevím co je začSolik píše: Taky mě klakson se zvukem dětské trumpetky štveJaký jsi tam dal? Je to origo Opel nebo nějaký jiný?
FerdaXXL píše:Tak já když jsem jel domů z práce tak se mi na prdel auta lepil nejakej debil ze starším Superbem. A to jsem jel docela svižně na tu břečku co je na silnici. Normálně za sucha by mi to asi tolik nevadilo. Takže na semaforech na dvouproudé silnici došlo k boji mezi mojí Astřičkou a jeho Superbem. Po cca 400 metrech se levý pruh kde stál on změnil v odbočovací takže bylo jasné, že mě chce předjet. Tak se v Astříkovi probudil závodní duchNo a jak myslíte, že to dopadlo ..... Na jedničku vítězila moje Astra a přitom mu došlo, že to nebude mít tak jednoduché. Takže na 2jku vedl o kousek zase on. Tak jsem tam nakop 3jku a držel na cca 6000 otáček a zase ho o kousek předjel. Už neměl moc místa závodit takže jsme vyhráli
Od té doby se na mě už nelepil a já měl docela dobrý pocit.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |