Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tiež mám to isté ako Defender, (po otočení klíčku do první se rozsvítí parkovačky/obrysovky a po nastartování potkávačky, samozřejmě nefungují mlhy a dálky) robili mi to cez Tech2 . Hovorí sa tu o Variante 5,ale podľa tabuľky čo som našiel na nete to je Varianta 1...
Konečne som sa dokopal k tomu opraviť osvetlenie odkladacej schránky pred spolujazdcom. Najskôr som chcel kúpiť nové svetlo, nakoniec som to prerobil na LED a mikrospínač.
Konečne som sa dokopal k tomu opraviť osvetlenie odkladacej schránky pred spolujazdcom. Najskôr som chcel kúpiť nové svetlo, nakoniec som to prerobil na LED a mikrospínač.
Naposledy upravil(a) etis dne 25 zář 2015, 21:06, celkem upraveno 1 x.
Opel Zafira B, Z16XER, Enjoy, Edition "111 Jahre" , Sada OPC-Line, Sada Plus,
- Reklama
Vymena zhavicov a brzdovej kvapaliny, ktore zrealizoval clen tohto fora.
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
Takže máte s Defíkem jedničku a je jasno.
Potřeboval bych vědět, jestli přístrojovka ident CD podporuje režim sport. Dodělával jsem lištu s výhřevem sedadel a obsazení je:
výhřev - plnohodnotné tlačítko kryté záslepkou - varovný blikač - zámek dveří - výhřev a mohlo by to jít dobastlit.
A šlo by to relativně jednoduše zjistit
, akorát je u mne hrozná montáž rádia (rozměrná redukce HF) a jako na potvoru jsem nechal doma multimetr, takže jsem neměl čím proměřit piny, když už jsem to měl rozhozený. Olizovat jsem to nechtěl.
Potřeboval bych vědět, jestli přístrojovka ident CD podporuje režim sport. Dodělával jsem lištu s výhřevem sedadel a obsazení je:
výhřev - plnohodnotné tlačítko kryté záslepkou - varovný blikač - zámek dveří - výhřev a mohlo by to jít dobastlit.
A šlo by to relativně jednoduše zjistit

Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- rosta12345
tak podle té tabulky mám taky 1
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
Ident se dá zjistit OpComem, mně to na moravě zjišťoval Alzafír a u Dennyho jsem to nechal raději ještě překontrolovat OpelTechem a vše sedí. Bohužel já mám ident budíků FX, takže mám smolíka a ta tabulka s identama je tady
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... &start=260
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... &start=260
Opel Astra TwinTop 1.6 85kW
Mobil : 602318645
Mobil : 602318645
Podle opcom mám ident budíků CD a ten nikde nikdo nezmiňuje. Takže to asi bude až o další rozborce, opcomu a měřáku.
Vlákno o sport čudlu mám pročtený domrtě dávno
Vlákno o sport čudlu mám pročtený domrtě dávno

Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Pouze doplnění ohledně varianty osvětlení. Mám variantu 5 a svítí i osvětlení přístrojů. Jelikož mám světelný senzor, tak po zapnutí mlhovek (přední nebo zadní) se automaticky i za sluníčka přepne na noční osvětlení, kdy se rozsvítí přední parkovačky, osvětlení SPZ a lze používat i dálková světla a zároveň se přepne osvětlení displeje a přístrojů na noční.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
vyzvedl jsem astru v servisu - výměna: přední tlumiče vč. uložení a ložisek, rozvody, vodní pumpa, plochý řemen, přední brzdové desky, olej a filtry, svíčky. kontrola: ventilové vůle. A teď uz jen cekat - jeste týden na RZ a velky TP (auto z dovozu, a v brne to trva 3 tydny
)

Opel Astra 1,8 103 kW, Z18XER, Caravan, Cosmo, 2009, White Astra H Squadron
robert.68 - jak si dopadl na kontrole ventilové vůle?
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
168.000 vse ok. Tak jsem se divil. Ale mechanik rikal, ze pri 200t se na to podiva znovu. To zas bude olej a pod.
Opel Astra 1,8 103 kW, Z18XER, Caravan, Cosmo, 2009, White Astra H Squadron