Ale naložit auto 4ma lidma + plným kufrem, zapnout klimu. To je peklo

To rád slyšímPavel007 píše:Tak my se zase včera vrátili z Vysokých Tater, naše Stříbrná Střela těch cca 1200km zvládla bez zaváhání se spotřebou 5,8 l, což je super.
O víkendu jsem si dal auto na hever a žádnou prasklou pružinu jsem neviděl. Ještě jsem pak zajel ke známýmu do pneuservisu, auto jsme zvedeli na zvedáku, abych tam měl ještě větší prostor, ležel jsem pod tim půl hodiny - pružiny jsem očistil a opatrně nehtem přejížděl a stejně jsem nic nenašel. Tak začínám podezřívat autoservis, že si chtěl přivydělat. Ale zas to napsali i do toho konečnýho protokolu, že byla nalezena prasklá PZ pružina a po dohodě neopraveno, tak nevim. Každopádně je zatim objednávat nebudu.smileboy píše:Tak o tý tyčce stabíku jsem věděl, bouchalo to:) O tý pružině ne, na tu se ještě mrknu, ale on ten technik když mi volal, tak z jeho hlasu bylo tak trochu poznat, že bejt mnou, tak se na to za tu cenu taky vybodne a koupí si to někde na netuTakže myslim, že nekecali, ještě uvidíme, každopádně dneska na to mrknu a asi zejtra objednám pružiny. A příští týden bude domácí výměna:)
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |