Jinak měl jsem obavy z policajtů, bo hrozili že jsou prázdniny a že budou všude..mno na celých těch 800 kilometrech jsem potkal jednoho policajta a ten zrovna tlačil nanuk, takže opět sliby chyby..

Tak novou insignii OPCNerez píše:Insignia J OPC? To je nějaký hybrid mezi Astrou J a Insignií OPC?
za to já jich dneska potkal docela dostsalám píše: Jinak měl jsem obavy z policajtů, bo hrozili že jsou prázdniny a že budou všude..mno na celých těch 800 kilometrech jsem potkal jednoho policajta a ten zrovna tlačil nanuk, takže opět sliby chyby..
Taky čistím. No po tak dlouhý štrece musel bejt pěkně prohřátej to mam pak taky jinej krásnej zvuksalám píše:Včera jsem otočil Ova-Praha a zpět. Na cestu jsem do nádrže nalil čistič vstřiků a zpátky jsem to docela hnal a po příjezdu mi přišlo, že motor má úplně jiný zvuk, tak uvidím jestli se mi to jenom nezdálo![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |