Tak konečne po týždni sa Astra projela...skočil som si pre najlepšie bravčové rebierka v okrese (Pizzeria Holíč )
No ale musím povedať že cestári sa moc nepretrhli
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dneska jsem byl nucenej jezdit v těch rozbředlejch srač... Když jsem dojel domů tak jsem měl pocit že někde jakoby od levýho zadního kola je trochu cítit spálená guma. Netuší někdo co by to mohlo být ? Auto jelo úplně normálně.
hombre_71 píše:Dneska jsem byl nucenej jezdit v těch rozbředlejch srač... Když jsem dojel domů tak jsem měl pocit že někde jakoby od levýho zadního kola je trochu cítit spálená guma. Netuší někdo co by to mohlo být ? Auto jelo úplně normálně.
nemoze to byt ze sa ti nalepil sneh pod blatnikom a suchala sa ti on pneumatika ??
inak pobavila ma predstava ako si vystupil z auta a cuchal si kolesa ...
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Dnes jsem se docela pobavil, kdyz jsem videl souseda jak zameta auto od snehu a ja vedle nej jsem karu umyval az se mi z kbeliku kourilo. Uz to chtelo od toho blata
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
2bacardi: no asi to tak bylo. A ke kolu jsem nečuchal , jen že to bylo cítit někde odtud. Jinak dneska proběhla v servisu výměna naprasklé hadice turba (0835715) a převážení kol (na dálnici ve 120-130 celkem citelně vibroval volant).
Tak včera rozobranie a vyčistenie EGR. Musel som rozobrať aj cievku ovládania lebo mi zostával EGR otvorený a auto išlo bez turba. Najhoršie bolo že to raz robilo a inokedy nerobilo. Chybu mi nevypisovalo žiadnu až včera keď som dával auto do garáže. Jadro cievky bolo zanesené a skorodované. Dúfam že mám na chvýľu pokoj. Bol som z toho dosť nervózny.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak ja jsem v tomto tydnu uz podruhe odtahoval auto do servisu
V podeli nas nakladali pres navijak, dnes zvedakem.... proste tyden plny zazitku. Jen penezence se to prestava libit.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF