Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak konečne po týždni sa Astra projela...skočil som si pre najlepšie bravčové rebierka v okrese (Pizzeria Holíč )
No ale musím povedať že cestári sa moc nepretrhli
No ale musím povedať že cestári sa moc nepretrhli
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Dneska jsem byl nucenej jezdit v těch rozbředlejch srač... Když jsem dojel domů tak jsem měl pocit že někde jakoby od levýho zadního kola je trochu cítit spálená guma. Netuší někdo co by to mohlo být ? Auto jelo úplně normálně.
tak jsem zkoušel různý fígle na klakson a stále netroubí
já ho snad zapojím externě, bez toho se fakt nedá jezdit,hlavně na parkovišti před obchoďákem
já ho snad zapojím externě, bez toho se fakt nedá jezdit,hlavně na parkovišti před obchoďákem
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
nemoze to byt ze sa ti nalepil sneh pod blatnikom a suchala sa ti on pneumatika ??hombre_71 píše:Dneska jsem byl nucenej jezdit v těch rozbředlejch srač... Když jsem dojel domů tak jsem měl pocit že někde jakoby od levýho zadního kola je trochu cítit spálená guma. Netuší někdo co by to mohlo být ? Auto jelo úplně normálně.
inak pobavila ma predstava ako si vystupil z auta a cuchal si kolesa ...
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Dnes jsem se docela pobavil, kdyz jsem videl souseda jak zameta auto od snehu a ja vedle nej jsem karu umyval az se mi z kbeliku kourilo. Uz to chtelo od toho blata
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jj... milosh - domácí klenot, stále čisté....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
2bacardi: no asi to tak bylo. A ke kolu jsem nečuchal , jen že to bylo cítit někde odtud. Jinak dneska proběhla v servisu výměna naprasklé hadice turba (0835715) a převážení kol (na dálnici ve 120-130 celkem citelně vibroval volant).
Tak včera rozobranie a vyčistenie EGR. Musel som rozobrať aj cievku ovládania lebo mi zostával EGR otvorený a auto išlo bez turba. Najhoršie bolo že to raz robilo a inokedy nerobilo. Chybu mi nevypisovalo žiadnu až včera keď som dával auto do garáže. Jadro cievky bolo zanesené a skorodované. Dúfam že mám na chvýľu pokoj. Bol som z toho dosť nervózny.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak ja jsem v tomto tydnu uz podruhe odtahoval auto do servisu
V podeli nas nakladali pres navijak, dnes zvedakem.... proste tyden plny zazitku. Jen penezence se to prestava libit.
V podeli nas nakladali pres navijak, dnes zvedakem.... proste tyden plny zazitku. Jen penezence se to prestava libit.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Pročpak to nejelo?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici