BC mi ale ukazoval spotrebu 43,7 litru a 6,9l/100...

uvidim co dalsi nadrz ale to je sakra rozdil

Nesquik píše:Poslední cca měsíc se mi začala postupně začala zvyšovat spotřeba na PP. Po naprogramování PP mi to ukazovalo celkem reálně 4,8 a na dálnici 5,2. Začalo se to zvyšovat na 5,8 pak 6,2 a nyní mám BC1 (1000km) 6,7 a BC2 (7000km) 6,1. Když si spotřebu spočítám plná-plná tak mi vychází furt 5,1 - 5,3. Už jste se s tím někdo setkal? Myslíte že by stačilo "přeprogramovat" a jde to vůbec nebo se to na techu jen zapne/vypne? Zdá se mi že je o dost vyžší i okamžitá spotřeba než dřív.
Da sa to spravit s Op-com? Nesedi mi spotreba s realnou, rad by som to napravil.RomanK píše:Do řídící jednotky motoru se zadává absoluní spotřeba paliva v litrech (podle BC) a skutečně natankované množství (vypočítané). Maximální hodnota ani jednoho údaje nemůže být vyšší než 99,9 litru (TECH 2 nemá možnost zadat údaj o více jako dvou číslicích před desetinnou čárkou). Pokud se zadají rozdílná čísla, jednotka motoru se zkalibruje na zadaný údaj. Pokud stejná čísla, TECH 2 napíše že kalibrace není nutná.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |