ESP
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ESP
Je tam dioda a je tam vždycky.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
Dobrý den pánové
.
Mám na vás asi triviální otázku,ale já si sní nevím rady
. Mám Opel Astra 1.7 CDTI 74kw 2009 výbavu Enjoy .Nevíte jak poznám jestli mám ESP ? Někde jsem se dočet že je do této výbavy je dávali továrně .A jestli jí mám zda se dá vypnout ?MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD.
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Mám na vás asi triviální otázku,ale já si sní nevím rady
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
1.7 cdti-74 kw-R.V.2009
ahojte prosim vas bzd,pedal sa mi prepadava dolu,uplne az na podlahu auto sice brzdi ale nie ako by malo,bolo do asi cca 4x odvzdusnovane,vymena kvapaliny dot4 a novy original brzd valec hlavny tam je,co s tym este moze byt?na diagnostike zavada ziadna.dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
Hydraulická jednotka ESP je čerpadlo a blok ventilů který je součástí společné skříně a vytváří s elektromotorem jeden celek. Závada může být na čerpadle které neudělá předtlak, nebo spíše některý z ventilů, který zůstává otevřený a tak se nevytvoří tlak. Pro vytvoření tlaku musí být všechny (napouštěcí i vypouštěcí) ventily uzavřeny. Brzdová kapalina se po odbrzdění vrací přes otevřený vypouštěcí ventil zpět do vyrovnávací nádržky. Což může způsobovat efekt který jsi popisoval, že hladina brzdové kapaliny při brzdění klesne a po odbrzdění opět stoupne.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ale abs a esp funguje ci to je jedno? A nemala by tato zavada byt aj na diagnostike? Ked sa auto napichne?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw