ESP
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ESP
Je tam dioda a je tam vždycky.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dobrý den pánové .
Mám na vás asi triviální otázku,ale já si sní nevím rady . Mám Opel Astra 1.7 CDTI 74kw 2009 výbavu Enjoy .Nevíte jak poznám jestli mám ESP ? Někde jsem se dočet že je do této výbavy je dávali továrně .A jestli jí mám zda se dá vypnout ?MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD.
Mám na vás asi triviální otázku,ale já si sní nevím rady . Mám Opel Astra 1.7 CDTI 74kw 2009 výbavu Enjoy .Nevíte jak poznám jestli mám ESP ? Někde jsem se dočet že je do této výbavy je dávali továrně .A jestli jí mám zda se dá vypnout ?MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD.
1.7 cdti-74 kw-R.V.2009
ahojte prosim vas bzd,pedal sa mi prepadava dolu,uplne az na podlahu auto sice brzdi ale nie ako by malo,bolo do asi cca 4x odvzdusnovane,vymena kvapaliny dot4 a novy original brzd valec hlavny tam je,co s tym este moze byt?na diagnostike zavada ziadna.dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
Hydraulická jednotka ESP je čerpadlo a blok ventilů který je součástí společné skříně a vytváří s elektromotorem jeden celek. Závada může být na čerpadle které neudělá předtlak, nebo spíše některý z ventilů, který zůstává otevřený a tak se nevytvoří tlak. Pro vytvoření tlaku musí být všechny (napouštěcí i vypouštěcí) ventily uzavřeny. Brzdová kapalina se po odbrzdění vrací přes otevřený vypouštěcí ventil zpět do vyrovnávací nádržky. Což může způsobovat efekt který jsi popisoval, že hladina brzdové kapaliny při brzdění klesne a po odbrzdění opět stoupne.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ale abs a esp funguje ci to je jedno? A nemala by tato zavada byt aj na diagnostike? Ked sa auto napichne?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw