Alternativa oleje dexos..
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alternativa oleje dexos..
Dajte si vymenit gufera na ventiloch a nekupujte sajrajt, co tam nepatri. Ta investicia sa vrati v priebehu dalsich 30 tis. km.
Ak by mi to zralo 0,9 L na 1000 km, urcite by som to riesil inac, ako kupou najlacnejsieho oleja, ktory videm v Tescu al. Kauflande.
Ak by mi to zralo 0,9 L na 1000 km, urcite by som to riesil inac, ako kupou najlacnejsieho oleja, ktory videm v Tescu al. Kauflande.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
meky:
Díky, píšu to sice ve svém postu hned na první stránce, ale opakování je matka moudrosti, prý.
Díky, píšu to sice ve svém postu hned na první stránce, ale opakování je matka moudrosti, prý.
sorry nevsimol som si
samozrejme - mas uplnu pravdu
Astra H, 1,6 77kw, XEP
Nemáte náhodou někdo zkušenosti s tímto internetovým obchodem?
http://www.diskont-pneu.cz/motorove-ole ... -s74460530
Zde je cena v porovnání s tou co mi řekli v servisu Opelu (530 Kč/l) nějak moc nízká.
Nakupujete běžně olej přes net? Nemám s tím zatím zkušenosti.
http://www.diskont-pneu.cz/motorove-ole ... -s74460530
Zde je cena v porovnání s tou co mi řekli v servisu Opelu (530 Kč/l) nějak moc nízká.
Nakupujete běžně olej přes net? Nemám s tím zatím zkušenosti.
Opel Zafira B, 1.8, 103W
Koukl jsem na Tvůj odkaz a koukám jak blázen. V ceně jednoho 5l balení=806KČ si v 1l baleních á83KČ jich koupím 9, nebo 10 s přeplatkem jen 24KČ!
viz: http://www.diskont-pneu.cz/motorove-ole ... leje/opel/
Buď je to chyba v jejich e-shopu, nebo je to 1l balení v nějaké akci.
Myslím že to prubnu a objednám 10 litrů po litru a uvidím. To je ještě mnohem lepší cena než toho oleje W5 co kupuju z Lidlu.
viz: http://www.diskont-pneu.cz/motorove-ole ... leje/opel/
Buď je to chyba v jejich e-shopu, nebo je to 1l balení v nějaké akci.
Myslím že to prubnu a objednám 10 litrů po litru a uvidím. To je ještě mnohem lepší cena než toho oleje W5 co kupuju z Lidlu.
JirkaF : Lidl je levný po kolika ten olej měníš??
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
colli:
Zatím jsem měnil 2x a nedoléval ani jednou. Nejdříve hned cca.500km po koupi, to bylo předloni a pak loni v dubnu. Jak jsem už psal, stojí 100 za litr.
Rozhodl jsem se nejít na doraz(ikdyž se tvrdí že limity dané výrobci jsou prý s velkou rezervou), měnit každý rok, nebo po max. 20 000km. Na těch 30 000 nebo víc než rok nepůjdu.
Zatím jsem měnil 2x a nedoléval ani jednou. Nejdříve hned cca.500km po koupi, to bylo předloni a pak loni v dubnu. Jak jsem už psal, stojí 100 za litr.
Rozhodl jsem se nejít na doraz(ikdyž se tvrdí že limity dané výrobci jsou prý s velkou rezervou), měnit každý rok, nebo po max. 20 000km. Na těch 30 000 nebo víc než rok nepůjdu.
to myslíš vážne,že na tom chceš najazdiť 30tis/km?meky píše:no mne to pomohlo. pri origo oleji som mal spotrebu okolo 0,9 na 1tkm, potom ako som zacal liat Kaufland 10W-40 zo starej zasoby (daval som to do motorovej pily), tak spotreba klesla na cca 0,5l/1tkm - to uz sa celkom da.
A cena je tiez akceptovatelna kupil som ho za cca 2,8 € za liter .
Je mi jasne, ze original nie je extremne drahy, ale pri 30tkm to urobi okolo 200 €, co je uz dost. Na Kaufland oleji to bude 60 €.
Takze setrim viac ako 140 € na 30tkm!
Napokon - ta kara si nic ine ani nezasluzi. Neviem preco azijske auto mozu jazdit prakticky na cokolvek a tieto germanske sragory potrebuju neviem aky tuti fruti olej..
ak áno tak sa to bude Tvojmu motoru nesmierne páčiť
Zafira B r.v. 2007 Z19DTH - 180PS
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
ja sa tiež len s úžasom divím...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex