Alternativa oleje dexos..
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alternativa oleje dexos..
Dajte si vymenit gufera na ventiloch a nekupujte sajrajt, co tam nepatri. Ta investicia sa vrati v priebehu dalsich 30 tis. km.
Ak by mi to zralo 0,9 L na 1000 km, urcite by som to riesil inac, ako kupou najlacnejsieho oleja, ktory videm v Tescu al. Kauflande.
Ak by mi to zralo 0,9 L na 1000 km, urcite by som to riesil inac, ako kupou najlacnejsieho oleja, ktory videm v Tescu al. Kauflande.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
meky:
Díky, píšu to sice ve svém postu hned na první stránce, ale opakování je matka moudrosti, prý.![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Díky, píšu to sice ve svém postu hned na první stránce, ale opakování je matka moudrosti, prý.
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Stydlivý :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
sorry nevsimol som si
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
samozrejme - mas uplnu pravdu
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Astra H, 1,6 77kw, XEP
Nemáte náhodou někdo zkušenosti s tímto internetovým obchodem?
http://www.diskont-pneu.cz/motorove-ole ... -s74460530
Zde je cena v porovnání s tou co mi řekli v servisu Opelu (530 Kč/l) nějak moc nízká.
Nakupujete běžně olej přes net? Nemám s tím zatím zkušenosti.
http://www.diskont-pneu.cz/motorove-ole ... -s74460530
Zde je cena v porovnání s tou co mi řekli v servisu Opelu (530 Kč/l) nějak moc nízká.
Nakupujete běžně olej přes net? Nemám s tím zatím zkušenosti.
Opel Zafira B, 1.8, 103W
Koukl jsem na Tvůj odkaz a koukám jak blázen. V ceně jednoho 5l balení=806KČ si v 1l baleních á83KČ jich koupím 9, nebo 10 s přeplatkem jen 24KČ!
viz: http://www.diskont-pneu.cz/motorove-ole ... leje/opel/
Buď je to chyba v jejich e-shopu, nebo je to 1l balení v nějaké akci.
Myslím že to prubnu a objednám 10 litrů po litru a uvidím. To je ještě mnohem lepší cena než toho oleje W5 co kupuju z Lidlu.
![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
viz: http://www.diskont-pneu.cz/motorove-ole ... leje/opel/
Buď je to chyba v jejich e-shopu, nebo je to 1l balení v nějaké akci.
![Nápad :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Myslím že to prubnu a objednám 10 litrů po litru a uvidím. To je ještě mnohem lepší cena než toho oleje W5 co kupuju z Lidlu.
JirkaF : Lidl je levný
po kolika ten olej měníš??
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
colli:
Zatím jsem měnil 2x a nedoléval ani jednou. Nejdříve hned cca.500km po koupi, to bylo předloni a pak loni v dubnu. Jak jsem už psal, stojí 100 za litr.
Rozhodl jsem se nejít na doraz(ikdyž se tvrdí že limity dané výrobci jsou prý s velkou rezervou), měnit každý rok, nebo po max. 20 000km. Na těch 30 000 nebo víc než rok nepůjdu.
Zatím jsem měnil 2x a nedoléval ani jednou. Nejdříve hned cca.500km po koupi, to bylo předloni a pak loni v dubnu. Jak jsem už psal, stojí 100 za litr.
Rozhodl jsem se nejít na doraz(ikdyž se tvrdí že limity dané výrobci jsou prý s velkou rezervou), měnit každý rok, nebo po max. 20 000km. Na těch 30 000 nebo víc než rok nepůjdu.
to myslíš vážne,že na tom chceš najazdiť 30tis/km?meky píše:no mne to pomohlo. pri origo oleji som mal spotrebu okolo 0,9 na 1tkm, potom ako som zacal liat Kaufland 10W-40 zo starej zasoby (daval som to do motorovej pily), tak spotreba klesla na cca 0,5l/1tkm - to uz sa celkom da.
A cena je tiez akceptovatelna kupil som ho za cca 2,8 € za liter.
Je mi jasne, ze original nie je extremne drahy, ale pri 30tkm to urobi okolo 200 €, co je uz dost. Na Kaufland oleji to bude 60 €.
Takze setrim viac ako 140 € na 30tkm!
Napokon - ta kara si nic ine ani nezasluzi. Neviem preco azijske auto mozu jazdit prakticky na cokolvek a tieto germanske sragory potrebuju neviem aky tuti fruti olej..
ak áno tak sa to bude Tvojmu motoru nesmierne páčiť
![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
Zafira B r.v. 2007 Z19DTH - 180PS
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex