Nic ve zlým samozřejmě, naopak!
Kdybys jezdil porad mezi vesnicema taky budes mit 5 na 100corsaczek píše:Tak Mariane ale tebe tu nemůže nikdo brát vážně, protože ty jsi co se spotřeby týče naprosto mimo všechny hranice![]()
Nic ve zlým samozřejmě, naopak!
Nevím proč, ale pořád mám pocit, že se tady někdo poplácává po zádech jak dobře koupil. Tady ale jde o objektivní hodnocení (pokud možno).Tereza píše:No, že by byli ojetiny s timhle motorem levnější, to bohužel neni úplně pravda. Moje auto bylo třeba dražší než mnohý 1.7, ale ono se to taky odvíjí od stáří a dalších věcí, nechtěla jsem starší než 2006. Neřikám, že bych dala přednost 1.3 před 1.7, ale takhle to prostě vyšlo a nestěžuju si, nejsem závodník, jezdim v pražskejch zácpách, když jsem na dálnici, tak se to díky šestce taky chytá slušně, takže dobrý, ale co bude v budoucnu, to člověk nikdy neví, ale to nevíš, at si koupíš jakejkoliv obsah.franke_cz píše: Jak píše Vojta, 1.3CDTi na astru nepatří. Však proto jsou taky ojetiny s tímhle mototrem z těch levnějších (spolu s 1.4 16V). .
Jinak jsem ted koukala na nějakej motoristickej magazín v televizi a tam představovali nějakej novej supersport od BMW. Bude to 1.3, napůl elektromotor, výkon něco přes 200 koní. Takže už i bmw se přidalo na maloobejmový. Má to žrát prej do 4 litrů.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |