benzin alebo diesel
Re: benzin alebo diesel
Tak Mariane ale tebe tu nemůže nikdo brát vážně, protože ty jsi co se spotřeby týče naprosto mimo všechny hranice
Nic ve zlým samozřejmě, naopak!
- Reklama
Kdybys jezdil porad mezi vesnicema taky budes mit 5 na 100corsaczek píše:Tak Mariane ale tebe tu nemůže nikdo brát vážně, protože ty jsi co se spotřeby týče naprosto mimo všechny hranice
Proste dost z nas jezdi prevazne ve meste a to uz pak je trosku jinde. Mimo mesto umim se 125koniky taky jet za 6.5 s automatem ale to bude tezkej klobouk.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nevím proč, ale pořád mám pocit, že se tady někdo poplácává po zádech jak dobře koupil. Tady ale jde o objektivní hodnocení (pokud možno).Tereza píše:No, že by byli ojetiny s timhle motorem levnější, to bohužel neni úplně pravda. Moje auto bylo třeba dražší než mnohý 1.7, ale ono se to taky odvíjí od stáří a dalších věcí, nechtěla jsem starší než 2006. Neřikám, že bych dala přednost 1.3 před 1.7, ale takhle to prostě vyšlo a nestěžuju si, nejsem závodník, jezdim v pražskejch zácpách, když jsem na dálnici, tak se to díky šestce taky chytá slušně, takže dobrý, ale co bude v budoucnu, to člověk nikdy neví, ale to nevíš, at si koupíš jakejkoliv obsah.franke_cz píše: Jak píše Vojta, 1.3CDTi na astru nepatří. Však proto jsou taky ojetiny s tímhle mototrem z těch levnějších (spolu s 1.4 16V). .
Jinak jsem ted koukala na nějakej motoristickej magazín v televizi a tam představovali nějakej novej supersport od BMW. Bude to 1.3, napůl elektromotor, výkon něco přes 200 koní. Takže už i bmw se přidalo na maloobejmový. Má to žrát prej do 4 litrů.
Terko, nevím jak ty, já vybíral astru 3 měsíce a nejlevnější astry kombi mají většinou motor 1.3CDTi nebo 1.4 16V a nemají za sebou obvykle ani 100tkm. A pak jsou hodně jetý diesely. Ty kecy o stáří apod všichni známe, nejsem nějakej hejhula a poprvé stál v bazaru . A neber to prosím osobně, nechci se s někým hádat. A co bude v budoucnu nikdo neví, ale pokud jsi na VŠ brala statistiku, je statisticky jisté že u toho tě něco potká dřív nebo víc než u tamtoho. A tohle já dost hodnotím u každýho auta, než ho koupím. Ano, může být špatný kus, ale problémy se dají omezit vhodným výběrem.
Kdybych já kupoval znovu a najel málo, koupil bych benzína 1.6 a výše. Kdybych najel víc, šel bych do 1.7 minimálně 74kW s 6-kvaltem, nebo 1.9 CDTi 88kW 8V (tam bych se trochu bál DPFka). A co vy? Co byste si koupili vy, kdybyste znovu vybírali astru? A proč?
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Já sem jednou udelal pod 6 mimo město taky, dokonce snad 5,6 nebo taknějak. Ale na Mariana fakt nikdo nemá Koukal jsem schválně na spritmonitor.de, kde je 124 Aster s jeho motorem, celková průměrná spotřeba je 7,35 l a za nejmíň tam 1 jezdí se spotřbou 6,44 l. Takže fakt velkej skok, když Marian má 5,8 dlouhodobou...
pokud bych najel kolem 20t rocne beru urcite diesel asi 1.7 74kw, papa malo jede slusne i kombik. taky me hlodala myslenka koupe nafty ale precejen jezdim hlavne po meste kratsi trasy a tim jsem ho nechtel kurv...t, nemluve o tom ze v zime nez by to zaclo topit tak uz sedim v kancelari
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přesně tak sem to měl já, vim že diesely jezdí líp, ale na 15.000 ročně, spíš kratší trasy kolem 40 km, párkrát týdně se to fakt nevyplatí. Akorát by to chtělo tu tvojí 1.8ku...
Ok kdyz tak prosis tak ja ti ji pujcim na srazu, ale skoda ze nebyla ta 103kw to teprve musi frcet. KAzdopadne kdyz zapnu sport rezim jede to taky hodne slusne
Já bych asi taky šel radši do 1.8, ale zase tu svoji astru jsem našel ve slušným bazaru kousek od HK, a měla málo najeto (cca 26 tisíc) a výbavu dostatečnou, takže si nestěžuju.
Marianova spotřeba je pro mě jiný vesmír, jezdím hlavně město a dálnici a v průměru jsem na 8 litrech
Marianova spotřeba je pro mě jiný vesmír, jezdím hlavně město a dálnici a v průměru jsem na 8 litrech
Já s 1.8 jel, při představení Astry u delaera v CZ, takže někdy v roce 2004 Jinak do 1.6ky sem šel přesně z důvodu jak píše emvee, měl sem na mušce 1.8ku, ale ukázalo se, že je po bouračce. Takže sem zvolil 1.6, najeto 16.000 km od Opel dealera u Mnichova. Ten motor je v pohodě, předjíždět se s nim dá, na dálnici je do 160 úplně v pohodě, víc stejně nejezdim (teda jezdim, ale se služebákem ). Takže nestežuju si, jen občas by pár koní navíc nevadilo
Ja som chcel jenoznačne benzín 1,8 alebo 2,0 T. Mám naftu a keby som sa mal znovu rozhodnúť tak zase naftu (alebo 2,0 T )
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan