2 zamky: MKJ určitě do procesu žhavení zasahovat nebude. Obecně jsem se přiklonil k závěru, že MKJ při zapnutém zapalování nebude do ničeho aktivně zasahovat (okna, světla, centrál...). Při zapnutém zapalování MKJ bude pouze prostřednictvím diagnostických protokolů číst potřebná data z řídících jednotek a tyto bude prezentovat na displeji; nic víc. Pokud zapalování zapnuté nebude, resp. v zapalování nebude vůbec zasunutý klíč, bude MKJ tahat za okna, rozsvěcet světla atd..
2 jocker: pokud myslíš na zobrazení videa na CIDu tak ano, bude možné připojit jakýkoliv zdroj kompozitního video videosignálu TV soustavy NTSC (Pozor! PAL nepůjde). Jinak tuhle kameru lze koupit i v NTSC za mnohem lepší peníze
2 milosh: o svých plánech jsem psal tady ve vlákně 23 led 2012, 12:35. Ve stručnosti: chci dodělat funkce, které jsem sliboval v rámci II. etapy, tj. okna, světla a PAS. Co se týče jednotky pro zobrazení videa na CIDu, mám její koncepci v hlavě, ale v reálu zatím nic není. Uvidíme, jaký bude reálný zájem. Cenově bude tato jednotka o něco málo dražší než MKJ – pokud se do ní pustím a seženu konektory použité na RGB kabelu, bylo by to tak na léto...
Jinak jsem udělal modifikaci FW pro MKJ – nyní všichni uživatelé bez UHP mají možnost využít zobrazení a ovládání MKJ přes záložku UHP (viz.
VIDEO). Toto jistě přivítají všichni majitelé sestav GID + CD30/MP3, kteří mají nyní na displeji slepou záložku. Samozřejmě tuto možnost mohou použít i majitelé CID-CD70-DVD90 bez instalovaného portálu mobilního telefonu UHP.