Čierny panel už nie je. ECC všetky fuč.Midzi píše:...nemam prostriedky a cas dobehnut k Romanovi pre panel...
Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- Reklama
nevadi, zil som bez toho doteraz tak urcite vydrzim aj par dalsich mesiacov. A mozno konecne aj odblokujem radio
-
- Kontaktovat uživatele:
všechny MKJ z první série byly rozebrány (málem jsem si prodal i svůj testovací kousek). Výrobu další sérii spustím dle poptávky; kdo má tedy o MKJ vážný zájem, nechť mi prosím pošle SZMidzi píše:necakal si ze sa naozaj vsetko rychlo preda?
Toz to je dobra zprava co Pepo? Vsak i ti skarohlidi co meli kecy ze toho jejich astra nedozije budou taky objednavat
Jinak poznatek z mojeho vcerjsiho testovani, po 20m jizdy teplota v kabine 31,5C, to cidlo bude asi divny, ale pravda svitilo slunce zase po 14 dnech takze je mozny ze to je tim
Jinak poznatek z mojeho vcerjsiho testovani, po 20m jizdy teplota v kabine 31,5C, to cidlo bude asi divny, ale pravda svitilo slunce zase po 14 dnech takze je mozny ze to je tim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
a když slunce nesvítilo tak ti teplota seděla? Já mám snímač na stole a měří přesně, ale jak jsem psal, v autě to někdy kecá a zatím nevím proč. Stejnou hodnotu jako MKJ zobrazí i Tech2, takže zakopaný pes je v ECC, resp. snímači. Chápu, že se může snímač od slunka vyhřát, ale nechápu, jak potom může ECC držet teplotu, když snímač měří o X stupňů více, než by měl; že by dělal korekci měřené teploty dle intenzity slunečního svitu
Kdyz nesvitilo minuly tyden mel jsem tam tech 29 jak jsem psal, divny, ale to je jen drobnost jinak jsem rad ze modul mam, zeptam se, jsou vsechny moduly stejny a "prenositelny", kdybych si koupil treba tu Zafiru s jinym motorem neni problem modul dat do ni nebo to mas nastaveny na urcity typ motoru?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
ano, všechny MKJ jsou úplně stejný, krom sériového čísla
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
Mayki mi poslal fotky instalace modulu do Zafiry - clanek zde - https://www.opel-astra-h.cz/modul-komfo ... -by-mayki/
Pridal jsem tam i odkaz na popis funkci od PepaSe aby to bylo na serveru a nebylo nutne to tahat z Ulozto a pokazdy opisovat kod
Pridal jsem tam i odkaz na popis funkci od PepaSe aby to bylo na serveru a nebylo nutne to tahat z Ulozto a pokazdy opisovat kod
Nemůže to být tím, že na čidlo v autě fouká vzduch z ofuků čelního okna?PepaS píše:...Já mám snímač na stole a měří přesně, ale jak jsem psal, v autě to někdy kecá a zatím nevím proč...
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
Dnes jedu 60km pracovne tak zkusim fukar nedavat na okno ale treba na nohy na chvili abych neumrzl a uvidime co s tou teplotou bude