Taky mám ELM327 od Vgate. A wifi. Lepší přenos a nepadá. Všechny tyto aplikace nedovolují jakýkoli nastavení a úpravu dat v jednotce. Používám plné vere Torque a na Mazdu ForScan. Torque je takový uni informátor, oroti ForScan pro Mazdu, Lexus. Mercury a ještě jeden tam byl... Tak tam jsem měl přehled téměř o všech hodnotách umožnující zobrazení. Vytáhl jsem si pro mě důležité pidy a pohoda. Hlavně regenerace dpf, teploty, aktuální zanesení filtru, i sepnutí kompresoru clima, tlaky v sání, tlak turba, otevírání egr, atd. Torque má klasický, teplotu, otáčky, rychlost, spotřebu... Obě aplikace jim podobné umí maximálně smazat chyby v ecu. Nic víc. Poté už je třeba pc a patřičný sw. Takže s tímhle chybu nelze napáchat. Jen si vytáhnout vhodné pidy (Torque po spojení ukazuje v seznamu pidů zobrazitelné zeleně) a být tak případně v obraze. 3koda, že není apka podrobná pro GM, jako je pro japan koncern. Od tý doby, co mám benzin, jsem si vyčetl jednou závady a jinak to mám pořád píchlé v obd zásuvce. Samo se to vypne po pár minutách nečinnosti a při dalším použití se musí zmáčnout on