Připravil jsem demo video na YouTube, tak se můžete sami podívat, jak to šlape. Kdo má dobré připojení do netu, nechť si na YouTube přehrávači přepne na HD rozlišení.

Pozn.: s pořízením videa jsem strávil hoodně času, ale stále je kvalita reálného zobrazení o dost lepší, než je vidět na demo videu. Problém je s nastavením ostření a expozice. Úplně zaostřit nelze, protože vzniká moaré, takže video musí být trošičku rozostřené a s expozicí je to také boj. Dynamika změny jasu videa versus okna palubního poč. a navigace je veliká a fotoaparát (Panasonic Lumix GF1) ji nedokáže pobrat, takže když ve videu vyskočí informační okno, video v pozadí zčerná, což se ale v realitě neděje. Signál z parkovací kamery je poněkud zašumněný, protože jsem svou krásnou, novou Astru-H musel nasvěcovat lampičkou (video jsem dělal večer).
P.S. není tady náhodou nějaký šikovný frézař? Potřebuji vyfrézovat panely a otvory v hliníkové krabičce, poptal jsem několik firem, ale zatím je ticho po pěšině... no vlastně ne tak úplně. Z jedné firmy se mi ozvali: poptal jsem výrobu vzorků a série a oni přišli s tím, ať jim dodám vzorek, že podle něj udělají cenovou kalkulaci (asi na ten jejich vzorek)