Problém Centrál - auto se samo odemyká
Re: Problém Centrál - auto se samo odemyká
Ono dokud se dveřma nehejbe, všechno funguje, i kontrolka na přístrojích, vnitřní osvětlení... Ale jakmile s nima hnu, CVAK. Bude tam někde zlomenej drát nebo co. Zítra to rozeberu, nafotím a dám vědět. Tedy jestli nezmrznu
edit: hmmm, tak nerozeeru, alespoň ne zítra. Zadní tapec je na plastový cvočky a bojím se, že bych je díky mrazu rozlámal
edit: hmmm, tak nerozeeru, alespoň ne zítra. Zadní tapec je na plastový cvočky a bojím se, že bych je díky mrazu rozlámal
Naposledy upravil(a) pueblo dne 01 úno 2011, 19:36, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Známej mi kdysi taky říkal že mu na astře u zadních dveří přestal fungovat centrál a měl právě skříplej a zlomenej kabel v tom husím krku
Tapacir je zbytocne davat dole vo dverach sa nic nehybe, kable z auta idu az na konektor do dveri. Odpoj konektor od dveri, rozcvakni ten plastovy uchyt toho gumeneho husieho krku, potom ho uvolni aj z b-stlpika, vtlac ho trosku dnu az ked neuvidis ci je to polamane, lame sa to tak 2cm od konektora.pueblo píše:Ono dokud se dveřma nehejbe, všechno funguje, i kontrolka na přístrojích, vnitřní osvětlení... Ale jakmile s nima hnu, CVAK. Bude tam někde zlomenej drát nebo co. Zítra to rozeberu, nafotím a dám vědět. Tedy jestli nezmrznu
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
janda82 dík ze cennou radu, tak se na to zítra přeci jen kouknu
Tak jsem se do toho dneska pustil a nic jsem nevykoukal. Naopak mám další poznatky a vypadá to, že to fakt nechám na teplejší počasí......
Konektor jsem odpojil, sundal z něj plastovou krytku, stáhnul husí krk a dráty úplně v pohodě. Nikde nic, neprodřený, neprasklý, izolace nikde ani náznak poškození. Samotnej konektor po vytažení byl taky čisťoučkej, nikde oxidace kontaktů nebo stopy po zatékající vodě.
Když jsem auto zamknul a s odpojenym konektorem jsem tím svazkem hejbal na všechny strany, nic se nedělo. Jakmile jsem konektor připojil a zavřel, auto se odemklo.
Mám podezření na jednu věc. Děje se to v poloze, kdy se dveře přehoupnou na druhou polohu toho omezovače. Mám podezření, že jak zajíždí do dveří ta tyčka omezovače, že tam o něco škrtá, o nějakej drát, jinak fakt už nevim
Zatím dávám k ledu a čekám na teplo, půjdu do dveří.....
Konektor jsem odpojil, sundal z něj plastovou krytku, stáhnul husí krk a dráty úplně v pohodě. Nikde nic, neprodřený, neprasklý, izolace nikde ani náznak poškození. Samotnej konektor po vytažení byl taky čisťoučkej, nikde oxidace kontaktů nebo stopy po zatékající vodě.
Když jsem auto zamknul a s odpojenym konektorem jsem tím svazkem hejbal na všechny strany, nic se nedělo. Jakmile jsem konektor připojil a zavřel, auto se odemklo.
Mám podezření na jednu věc. Děje se to v poloze, kdy se dveře přehoupnou na druhou polohu toho omezovače. Mám podezření, že jak zajíždí do dveří ta tyčka omezovače, že tam o něco škrtá, o nějakej drát, jinak fakt už nevim
Zatím dávám k ledu a čekám na teplo, půjdu do dveří.....
- Vendelín
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám ten samý problém. Auto zamčené a zadními levými dveřmi ho otevřu. Už jsem nad tím dumal a přišel jsem na to, že si člověk musí nějak pohrát s dálkovým centrálem a těmi dveřmi. Jenže jak jsem na to přišel, tak jsem hned zkoušel jak k tomu došlo. Přišel jsem na to, že jsem zamknul auto dřív než ty zadní dveře. Jenže já pak už za boha nepřišel na to jak jsem to opravil. Takže se dá říct že nechávám otevřené auto zlodějům.pueblo píše:Tak jsem se s tím nesmířil a pátral dál. Mám další poznatek. Dělají mi to jen levé zadní dveře. Ostatní, i kufr, jsou v pohodě, auto zůstane zamčené. Takže se ponořím do kabelovýho svazku do levých zadních dveří, už se tu několikrát psalo o problému s prodřenými dráty. Uvidím.....
Opel Astra Caravan H 1.7 CDTi 16V Z17DTH 74Kw černá-metal (2006)
Mne tak isto nezamkýňa ľavé zadné dvere neviem si s tým rady.Poradte.Ďakujem
Kluci mě se ale auto normálně zamkne. Když nechám všechny dveře otevřený, tedy kromě řidiče, auto zamknu dálkáčem a pak postupně zavírám ostatní dveře.
Zavřu kufr - OK, auto je dál zamčený
Zavřu dveře spolujezdce - OK, auto je dál zamčený
Zvařu pravý zadní - OK, auto je dál zamčený
Zavřu levý zadní a CVAK, auto se odemkne už během pohybu zavírání dveří, ani nedocvaknou do zámku.
Zavřu kufr - OK, auto je dál zamčený
Zavřu dveře spolujezdce - OK, auto je dál zamčený
Zvařu pravý zadní - OK, auto je dál zamčený
Zavřu levý zadní a CVAK, auto se odemkne už během pohybu zavírání dveří, ani nedocvaknou do zámku.
Nejspíš bude chyba ve spínači zavřených dveří, který je uvnitř zámku.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Dík za typ, zkusím kouknout