Zásuvka 12V v kufru
Re: Zásuvka 12V v kufru
Aha tak uz chapem,no pofotil som co sa dalo,ale asi nemam to zatmievanie zrkadla,tu su fotky ako to vyzera pod tym plastom co je na dazdovom a ta cocka co je na spetnom nvm ci je zatmievanie alebo neaky iny senzor.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- Reklama
Dakujem,a kabel je to ktori? odfotil som ho?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Máš to na první fotce:
zrcátko:
pin 1 na +12V (pojistka FR17/5A)
pin 2 na GND
ostatní se nezapojují
zrcátko:
pin 1 na +12V (pojistka FR17/5A)
pin 2 na GND
ostatní se nezapojují
ok,takze si len nacvaknem dva kable,tak ako si mi pisal,a neako schovam kable,a hotovo
Inak riesili ste uz aj tu dvojkoncovku napojenu na spetne?ze ako ste kadial tahali kable dole pri sedacku Dakujem.
Inak riesili ste uz aj tu dvojkoncovku napojenu na spetne?ze ako ste kadial tahali kable dole pri sedacku Dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
prosim vas nemohli by ste mi oznacit neako na fotkach,oznacit kable s ktorich mozem zobrat stavu?Dneska som kupil kameru a chcem ju zajtra namontovat.dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Pre tých, čo nemajú prípravu a chcú si jednoducho dorobiť zásuvku v kufry. Možno aj pre HB???
Ja som nemal prípravu, po ktorej som pátral len tak bajočkom pred asi rokom. Dnes som sa rozhodol na to kuk, ako som došiel z práce. Žial nemal som šťastie. Ale keď som na to kuk tak som to aj zrobil aj keď som nemal extra náradie po ruke ani material, tak som použil, čo som našiel na rýchlo u budúceho svokra
Po zistení, že tam príprava ozaj total neni som skúsil zmerať PIN2 či je tam stále šťava.
Použitý materiál s ktorým som si prekvapivo aj vystačil bol ozaj skromný
Po rozobratí FR3 som po menšej úprave, tam dostal už samo s káblom plochú zásuvku do konektoru.
Potom som si našiel kostru.
A nakoniec meranie.
Zásuvku som nemal, musím kúpiť ale príprava je už len osadiť
Ja som nemal prípravu, po ktorej som pátral len tak bajočkom pred asi rokom. Dnes som sa rozhodol na to kuk, ako som došiel z práce. Žial nemal som šťastie. Ale keď som na to kuk tak som to aj zrobil aj keď som nemal extra náradie po ruke ani material, tak som použil, čo som našiel na rýchlo u budúceho svokra
Po zistení, že tam príprava ozaj total neni som skúsil zmerať PIN2 či je tam stále šťava.
Použitý materiál s ktorým som si prekvapivo aj vystačil bol ozaj skromný
Po rozobratí FR3 som po menšej úprave, tam dostal už samo s káblom plochú zásuvku do konektoru.
Potom som si našiel kostru.
A nakoniec meranie.
Zásuvku som nemal, musím kúpiť ale príprava je už len osadiť
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
Dodatok
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)