LED pro denní svícení
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: LED pro denní svícení
Není zač, tak jak to uděláš ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Frýdo, přece ještě třetí možností - řešilo se to tu v souvislosti se spínatelným napětím pro palubní kameru a to z konektoru X1
astros píše:Pre tých, ktorí hľadajú spínaný vodič, som našiel na nete:
"V čem se objeví drát +12 V při zapnutém zapalování?"
Informace poskytnuté © Sergej K., Oleg (Nero)
Možnost 1
Je to nejlepší pro připojení ke konektoru X1, který je umístěn pod levým prahem. Chcete-li se k ní - práh být odstraněn.
Po tom, pro pohodlí, můžete odstranit konektor sám, to je připojena pouze dvěma kolíky.
Připojení k 37-pin, pinout aplikovaná na konektoru sám, a je zobrazen na následujícím obrázku. By mělo být provedeno v černé barvě.
Mimochodem, není daleko od konektoru a personál "zemi."
Pin konektor X1.
Možnost 2
12 V při zapnutém zapalování může také vzít černý drát konektor na "nouzové gang." Podrobněji popsána v části "přístrojové desky 1 DIN pro Opel Astra H a Opel Zafira B" (obr. 10G)
+
Máte niekto dobrý tip, resp. skúsenosti so slušnou kamerkou? Videl som už aj nejaké "dvojité" - nahrávajú súčasne situáciu pred i za vozidlom. Ponuka je naozaj veľká, ale vybrať niečo slušné a za dobrú cenu nie je jednoduché
.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To co jsem napsal, jsem popsal jako "jednu z možností", která má podle mého návrhu dvě řešení...
A nemyslím si, že tahat kabel do X1 je jednodušší, vzhledem k tomu, že musíš protáhnout kabel přes přepážku dovnitř do auta a rozebrat hromadu věcí. To se zrovna snadno nedělá.
A nemyslím si, že tahat kabel do X1 je jednodušší, vzhledem k tomu, že musíš protáhnout kabel přes přepážku dovnitř do auta a rozebrat hromadu věcí. To se zrovna snadno nedělá.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Najskor skusim napojit kablik priamo pod rele a neskor ked budem mat viac casu by som to urobil poriadne ako to popisujes v druhej moznosti.
Astra H carravan 1.9CDTI 74 kw r.v. 2008
Ahoj, mám problém se zapojením led denních světel. Koupil jsem homologované světla, zapojil 1 kabel na mínus u baterie, 2 kabel na potkávací světla a třetí plusový na relé v UEC. Vše funguje, zapnu klíček rozsvítí se led světla, pak otočím vypínačem na světla-světla se rozsvítí, a ledky zhasnou. Tak by to mělo být, dle v návodu použití. Ale? Jakmile nastartuju, tak se rozsvítí ledky, zapnu světla, rozsvítí se i ty světla , ale ledky nezhasnou!!!??? Proč? Kam bych to měl tedy zapojit. Ještě jsem op-comem nastavil denní svícení na Disabled a stejně při nastartovaném motoru led světla nezhasnou. Poradí někdo?
Kabel na parkovackach musi byt zapojeny na + kontakt.
Ak som to spravne pochopil, tak po nastartovani sa ti automativky zapnu aj stretavacie svetla?? Je mozne ze si to cez opcom zke nastavil, v pripade ze mas stale nastavene auto. rozsvietenie a mas variant pri ktorom sa ti parkovavky berozsvietia tak je by ti mohlo robit to co popisujes. Skus po nastartovani prepnut svetla na stretavacie tak aby svietili aj parkovacky a ledky by ti mali zhasnut.
Pokial ti svietia parkovacky a ledky zaroven, mas pravdepodobne zle zapojeny kabel na parkovackach.
Ak som to spravne pochopil, tak po nastartovani sa ti automativky zapnu aj stretavacie svetla?? Je mozne ze si to cez opcom zke nastavil, v pripade ze mas stale nastavene auto. rozsvietenie a mas variant pri ktorom sa ti parkovavky berozsvietia tak je by ti mohlo robit to co popisujes. Skus po nastartovani prepnut svetla na stretavacie tak aby svietili aj parkovacky a ledky by ti mali zhasnut.
Pokial ti svietia parkovacky a ledky zaroven, mas pravdepodobne zle zapojeny kabel na parkovackach.
Astra H carravan 1.9CDTI 74 kw r.v. 2008
No vyzkoušel jsem tedy přepojit na druhý kabel na parkovačkách, ale stále to nefungovalo. Dal jsem tam tedy diodu a už při nastartovaném motoru a vypnutí potkávacích světel se ledky rozsvítí...
Dení svícení
Zdar všichni.Koupil jsem deni svícení a nevím kam napojit červeny kablik máte někdo zkušenost.Mám H 1.7cdti
ASTRA 1.7 CDTI