V ? I ty závodníku!milan7 píše:GoodYear Ultra Grip Performance 2 225/45 R17 94V (XL)
Zimní pneumatiky 15" vs 16"
Re: Zimní pneumatiky 15" vs 16"
- Reklama
- milan7
- Kontaktovat uživatele:
No závodník nejsem (často vozím rodinu), ale v tomto rozměru jsem "pomalejší" nenašel...
Zdarec,
obul jsem Kleber Krisalp HP 2 , 205/55 R 16 a spokojenost. Je třeba si říci, zda budu jezdit celou zimu v hlubokém sněhu či jen na "udržovaných" silnicích. Auto výborně sedí.
obul jsem Kleber Krisalp HP 2 , 205/55 R 16 a spokojenost. Je třeba si říci, zda budu jezdit celou zimu v hlubokém sněhu či jen na "udržovaných" silnicích. Auto výborně sedí.
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Mam 15" GY UG. Uz jem je vyzkousel na snehu a zdaji se mi dobry. Maji slusny odvod snehu brecky atd. Sedi. Spokojenost. Dost jezdime na lyze tak moznosti je vyzkouset bude urcite dost. Teda kdyz bude jeste snih. Pak az Alpy. Jinak hlucnist? Tak je to dano i tim ze jsou mnekci atd.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
presne,tak ako X-father vravi
ja buduci rok kupim to iste
205/55 R16 H UG7+
ja buduci rok kupim to iste
205/55 R16 H UG7+
Astra H, 1.7 CDTi
Ahoj, taky jsem letos chtěl Goodyear UG 7+ ale nakonec jsem je nekoupil, neboť se mi nechtělo dávat 2400Kč za jednu. Tak jsem koupil Bridgestone LM 25 a myslím, že taky nejsou špatný.
Když jsem byl v pneuservisu nechtat nasadit pneu, tak jsem se bavil s tím chlápkem, že jsem chtěl UG 7+ a on mi řekl, že jsem udělal jen dobře, že jsem nekoupil, že prý jsou dobré první rok, ale pak stojí za prd. Říkal, že ty malé zařezy ve vzorku jsou jen povrchové, takže prej zhruba po roce se skoro sjedou a pak jsou prej ty pneu na ....
Nevím, co je na tom pravdy, jen předávám co jsem slyšel...
Když jsem byl v pneuservisu nechtat nasadit pneu, tak jsem se bavil s tím chlápkem, že jsem chtěl UG 7+ a on mi řekl, že jsem udělal jen dobře, že jsem nekoupil, že prý jsou dobré první rok, ale pak stojí za prd. Říkal, že ty malé zařezy ve vzorku jsou jen povrchové, takže prej zhruba po roce se skoro sjedou a pak jsou prej ty pneu na ....
Nevím, co je na tom pravdy, jen předávám co jsem slyšel...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Ja mám 16“ Goodyear Ultra Grip 7+, 205/55 R16už druhú sezónu a absolvoval som 22.12. 100km cestu za sneženia na neodpratanej zasneženej ceste a som rád že som si ich vybral
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Ja som volil GY ultraGrip 7+ 205/55 R16 91H a kupoval som ich na pneunet.cz za 2370kc, pri rozhodovani medzi R15 a R16 bolo hned jasno, kedze R15 nemam ani v technicaku (neviem ci mam tie vacsie brzdy) a auto som kupil s plechacmi R16. Na leto planujem kupit nove elektrony a tie povodne si necham len na zimu. Tieto gumy mi odporucalo aj najviac ludi.
Co sa tyka sirky 195 vs. 205 tak to by som si velmi rad vyskusal jazdu 2 totoznych autach za rovnakych podmienok. Ja si neviem predstavit tak hlboky sneh aby astra so 195 presla a s 205 nie, uz len preto ze samotna astra nie je svojou vyskou podvozku stavana na brodenie sa v snehu .
Na rady od nejakeho neznameho pneuservisaka alebo automechanika sa vzdy vybodnem a radsej si precitam diskusie na forach tohto typu a testy renomovanych firiem ako su ADAC, pripadne pokecam s kamaratmi pri pivku. Svagor si kupil letne gumy podla odporucania servisu a po roku sli do "prec" pretoze ten hukot sa nedal zniest. Mne zas minule jeden "automechanik" z odtahovky tvrdil ze ked ma auto slabu baterku tak ma 0, opakujem slovom nula, voltov !!! Dnesny styl vsetkych predajcov a servisov je len zarobit peniaze pri najmensej namahe, kde su tie casi ked kazdy automechanik vedel rozobrat a zlozit cely motor...
Co sa tyka sirky 195 vs. 205 tak to by som si velmi rad vyskusal jazdu 2 totoznych autach za rovnakych podmienok. Ja si neviem predstavit tak hlboky sneh aby astra so 195 presla a s 205 nie, uz len preto ze samotna astra nie je svojou vyskou podvozku stavana na brodenie sa v snehu .
Na rady od nejakeho neznameho pneuservisaka alebo automechanika sa vzdy vybodnem a radsej si precitam diskusie na forach tohto typu a testy renomovanych firiem ako su ADAC, pripadne pokecam s kamaratmi pri pivku. Svagor si kupil letne gumy podla odporucania servisu a po roku sli do "prec" pretoze ten hukot sa nedal zniest. Mne zas minule jeden "automechanik" z odtahovky tvrdil ze ked ma auto slabu baterku tak ma 0, opakujem slovom nula, voltov !!! Dnesny styl vsetkych predajcov a servisov je len zarobit peniaze pri najmensej namahe, kde su tie casi ked kazdy automechanik vedel rozobrat a zlozit cely motor...