Příspěvek
od schuby » 30 lis 2008, 20:29
Jo v dubnu tohoto roku,jsem v Praze nepotkal ani jedny,ale máš pravdu,že se jich objevuje čím dál tím víc.Není se co divit,neříkám,že jsou buhvíjak super,ale nedá se jim upřít určitá zvláštnost a hlavně cena u nich není nijak dramatická,dá se říci,že dost přívětivá.O zvláštnost přeci jde.V životě bych neřekl kolik je příznivců Opel originálních liťáků.Já osobně mezi ně nepatřím a když jsem auto kupoval tak na něm byly originální 16" liťáky,ale ty jsem musel vzít z nutnosti.Neohřály se na něm ani chvíli,Hansa jsem už měl koupený tak to šlo hned na přezutí.?Měl jsem co dělat abych ty originály vůbec za 9000 i s novým obutím prodal.Proto to mé překvapení kolik se v této diskusi vyskytuje příznivců originálů.Teď jsem objevil slušný černý zimní MOMA,ale nepochopil jsem,že budou k dodání až v lednu 2009,zvláště když jsou deklarovaný jako speciálně vyvinuté lité disky na zimu.Ovšem za tu cenu za jakou je prodávají jsem si je objednal i ve stříbře.Jsou tak jednoduchého tvaru až jsou skoro i zajímavý.17" za 10000 to jde.