Pro rejpaly - Celou dobu a pořád mluvím o spojkovém pedálu
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Taky jsem si myslel, ze to muze byt pouze subjektivni pocit.. Napr. kdyz jedu ve sluzebni Fabii a pak presednu do Astricky, tak mi propada, ze se spojka snad zasekla..x-father píše:Toho sem si vsim taky.
Mam 1,9 CDTI. Rok a pul stare, 50 tisic, ale sleduju to uz delsi dobu. Mozna to dela i od sameho zacatku.
Jde o situaci, kdy jedu delsi dobu po dalnici. Podle me to i souvisi s otackama matoru. Mam zarazenou 6tku a tocim delsi dobu pres 4 tisice. Pak zpomalim, podrazuju na 5 a pri prvnim seslapnuti je spojka nezvykle tuzsi. Uvazoval jsem, jestli to proste neni jen o tom, ze pri takove jizde tu levou nohu dyl nepouzivam a pak me to jen pripada, ze to vic ztuha, ale kdyz to ted pises i ty...
Nevíš kdy se vrací? Už asi 14 dní mu chci zavolat kvůli programování GID, jestli by šlo domluvit v Praze (nebo v Plzni...) když jezdí z Německa, jak tu někdo psal.Oton píše:čoveče nevím.ja neporadím.romank je už asi na dovolené.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |