Zdravím Vás, mám Opel Astra h kombi. V kufru při demontáž plastové krytky zadního světla, kterė drží za tři matice mě jedna z nich zapadla dolů do dutiny blatník. Nemohu ji vytáhnout, štve mě její kutálení sem a tam při jízdě. Nevíte jak se tam dostat zespoda auta.
Dík.
zapadá matka od zadního světla v
- Reklama
Re: zapadá matka od zadního světla v
cao, me se to stalo nekolikrat
vzal sem fotak, zkusil strcit fotak do "dutiny", podival sem se na fotku, kde matka je, a zkusil protahnout ruku a nahmatat, podarilo se.. pokud mas medvedi tlapu, popros nejakeho prcka, ruku dostane dal a splni tak "bojovy ukol"
dalsi super napad mel Qčko, ktery si matky dal na provazek a uchytil nekde u svetla nahore, takze kdyz Ti matka propadne dolu, provazkem vytahnes!
zespod auta vubec netusim, zda se tam da dostat...
vzal sem fotak, zkusil strcit fotak do "dutiny", podival sem se na fotku, kde matka je, a zkusil protahnout ruku a nahmatat, podarilo se.. pokud mas medvedi tlapu, popros nejakeho prcka, ruku dostane dal a splni tak "bojovy ukol"
dalsi super napad mel Qčko, ktery si matky dal na provazek a uchytil nekde u svetla nahore, takze kdyz Ti matka propadne dolu, provazkem vytahnes!
zespod auta vubec netusim, zda se tam da dostat...
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Re: zapadá matka od zadního světla v
Na to je dobrý magnet na teleskopu, vypadá jako tlustá propiska. S tím by to šlo, zvedám s tím šroubky co mi napadají pod židli
ex.Astra J OPC 2013 280+downpipe, HJS cat, M-Tech
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k