Caute,
mam Astru H caravan (nizsie prikladam foto) a chcel by som sa vas opytat ci nahodou neviete, ci mi bude tato OPC maska sediet ku klasickemu narazniku a ci mi bude sediet znak do tejto masky. diky za rady http://www.ebay.de/itm/201022656164
To mi momentalne nehrozi ale rad by som... diky za rady ajked ste ma nepotesili ale dekujem este raz... mam este jednu otazku ... mate niekto skusenosti s nastriekanim interierovych plastov na cierno? Nikde neviem najst original cierne diely.
Přesně nad tím jsem rozmýšlel ze nebudu mít popisy. já jsem to stříkat nechtěl jen nikde na Sk jsem nenašel tyto díly. a proto jsem i rozmýšlel že bych nedal středový panel ale jen lišty kolem, na palubovce na dveřích a na volantu ... diky pěkně zatím, zkusím se na to podívat, a doufám že mi stale tak pomůžete, mam mnoho plánů s mou astricou
Chcem sa len spýtať ako sa dá demontovať táto spodná mriežka. Na rýchlo som to pozrel a nenašiel som žiadne úchytky. Chcem dať do nej denné LEDky a nerád by som niečo ulomil. Díkes
Přílohy
Astra H Caravan 1.7 CDTI Z17DTR (92 kW), r.v. 2009 + ,,Quick Heat,, v zime poteší ;) Moja Astra
Ahoj, s tenkym srubovacikom jemne podvihni mriezku a uvidis kde to tam je zakvacene. Posupne potom stale tam strc srubovak kde to je zakvacene podvihni a stlacaj pomaly mriezku dovnutra.sa mi zda ze dole mas nejakych 5-6 uchytok a aj hore a asi 1-2po bokoch. Ked to budes mat cele dnuka v narazniku cele to vies vybrat nejako bokom len opatrne aby si nic neoskrel. A davaj pozor ked budes celu mriezku vyberat von, lebo na lavej strane je nejaky senzor tak ho najprv treba orpojit. good luck
A power2 nebol som este v opli lebo nemam cas a len do 5je otvoreny opel a vtedy som bud v skole alebo v robote takze jedina sanca je si nieco objednat z netu