Parkování
Parkování
Měl bych dotaz na odborníky, nejlépe co pomáhají a chrání. Stojí audi na chodníku nebo ne?
Parkuju na stejním místě ale o kus dál, x-měsíců tam stojí kolega ale až dnes se někdo probral a dostal jsem lísteček že stojím na chodníku, což si nemyslím, ale rád se nechám přesvědčit o opaku.
Auta co stojí na tom zásobování zde pravidelně odtahují, na moje dali jen stání na chodníku, tak nevim ale podle mě to místo je pro parkování ok.
Parkuju na stejním místě ale o kus dál, x-měsíců tam stojí kolega ale až dnes se někdo probral a dostal jsem lísteček že stojím na chodníku, což si nemyslím, ale rád se nechám přesvědčit o opaku.
Auta co stojí na tom zásobování zde pravidelně odtahují, na moje dali jen stání na chodníku, tak nevim ale podle mě to místo je pro parkování ok.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Parkování
Ta žlutá plná čára tam není pro srandu králíkům..
Žlutá plná čára znamená zákaz zastavení..stačí nahlédnout do pravidel silničního provozu..
EDIT: Co je za žllutou čárou, která je v pravé části vozovky je chodník..
Žlutá plná čára znamená zákaz zastavení..stačí nahlédnout do pravidel silničního provozu..
EDIT: Co je za žllutou čárou, která je v pravé části vozovky je chodník..
Naposledy upravil(a) salám dne 05 úno 2013, 11:57, celkem upraveno 2 x.
Jasne ale otazka zni je to chodnik nebo ne? U toho zasobovani tam je, aby auta nestala na silnici ale na tom "vyvysenem miste" co neni chodnik uz ta zluta neni tak jak ?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no nevím, už ta žlutá čára říká něco o parkování ne??
EDIT: tak mně salám předběhl...
EDIT: tak mně salám předběhl...
Viz můj editovaný předchozí příspěvek
ono celkově kde je žlutá čára nesmí se tam stát
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ano,je to chodník.Jen jsou na něm zpevněné podloží a jiné žulové či betonové kostky,pro větší zátěž,pro nájezd aut k zásobování.Normální chodník by ta auta rozbila.
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- BikerMarius
Sakra to je aktuální foto z ústí ?
Jj slunce sviti, pokuta za steracem, krasavec
Ale v pravidlech se prece neresi prava strana vozovky, chapu u toho zasobovani ze tam je ta cara jeste jednou ale ne na tom miste kde nijak ohraniceny neni Uvidime co povi MP, aspon vidite ze ani astra admina nema povoleny parking
Ale v pravidlech se prece neresi prava strana vozovky, chapu u toho zasobovani ze tam je ta cara jeste jednou ale ne na tom miste kde nijak ohraniceny neni Uvidime co povi MP, aspon vidite ze ani astra admina nema povoleny parking
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ústí neni praha...pravil klasik v jednom filmu a dodal: my se tady všichni známe Takže jestli má v UL u kulturáku MP problem,jistě najdeš někoho,kdo jim to vysvětlí,když se tam všichni znáte
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC