Nafta nebo benzín ?
Nafta nebo benzín ?
Co to je za verzi s 81kw? nechtel jsi napsat 88?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodám Opel Zafira 1,7CDTI 81kw 2008
Miloshi, u Tebe jako u zkušeného Háčkaře bych takovou poznámku nečekal, jediný, co Tě omlouvá, že neuznáváš kamna v autě, tak asi proto nemáš takovej přehled Pochopitelně 1.7 CDTi má 81 kW, 88 kW je u 1.9milosh píše:Co to je za verzi s 81kw? nechtel jsi napsat 88?
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Spíš zkušenýho kecala ne? On by kamna uznal,ale na to jeho šmrdlání po Ústí a okolí by mu byli na hovnajs což Milouši?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Nojo tak taky nevim vsechno S naftou asi tak no, i kdyz ted diky praci najedu + - 16t rocne stejne to neni duvod kupovat chrochtavy a rozklepany vuz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale ale,vtipy o chrochtání už nejsou s nástupem common railů dávno vtipný a aktuální
Nevim nevim, ale zase stary chrochtaci jezdily za 4 litry coz ty novy bohuzel ne.
Tak zrovna Opel nechrochtající podle všech komentářů nemá, a to ani v nejnovější generaci. Předpotopní stále updatovaný 1.7 Isuzu diesel na tom asi nebude líp, než i tak špatná Insignia 2.0 CDTi. Nafta patří do kamen pánové!
Sakra já musím jít do garáže mrknout pod kapotu cože to tam vlastně mám za motor Bo je zvláštní,že tam nic nechrochtá ani se netřepe,že bych tam měl benzín??No ale furt tankuju naftu a jede to tož nevím kdo je tady hnup
Milous to myslel paušalně,jako třeba že černi spoluobčane jsou všichni nemakačenkove...... .Mildo neboj držim benzinovou lajnu
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL