Problem s tempomatom
Problem s tempomatom
Caute Oplaci.
Dnes sa mi na dialnici nedal zapnut tempomat, neskor som zistil ze tempomat nefunguje len pri zaradenom 6 prev. stupni. Pri nizsich stupnoch funguje normalne. Stretol sa s tym niekto?
Neviem ci to s tym ma suvis, ale cez vikend som domontoval dialkove ovladanie radia na volant a aktivoval som ho cez op-com.
Dikk za odpovede.
Dnes sa mi na dialnici nedal zapnut tempomat, neskor som zistil ze tempomat nefunguje len pri zaradenom 6 prev. stupni. Pri nizsich stupnoch funguje normalne. Stretol sa s tym niekto?
Neviem ci to s tym ma suvis, ale cez vikend som domontoval dialkove ovladanie radia na volant a aktivoval som ho cez op-com.
Dikk za odpovede.
Astra H carravan 1.9CDTI 74 kw r.v. 2008
- Reklama
Re: Problem s tempomatom
no to sa mi este nestalo.a je to pravidelne ze iba na 6tke,alebo sa to stalo Len raz?
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Pocas celej cesty 250 km, aj po malej prestavke na pumpe.
hmm to ti budu musiet chlapci poradit..
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ti to stane zase, zkus nohou přitáhnout zpět pedál spojky a brzdy k sobě. Třeba jen zůstává viset spínač...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
hmm to znie logicky veru
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
To som skusal, lebo kedysi sa mi to stavalo a ked som klepol nohou po brzde tak to bolo ok.
Teraz je to tak ze pri 6 ho ani za nic nezapnem a pri nizsich stupnoch ho zapnem bez problemou, akonahle preradim do 6 tak je v prdeli
Teraz je to tak ze pri 6 ho ani za nic nezapnem a pri nizsich stupnoch ho zapnem bez problemou, akonahle preradim do 6 tak je v prdeli
dobraa haluz
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Kdepak asi soudruzi z NDR udelali chybu?