milosh píše:Gratuluju, jsem rad ze jsi mel kam prejit
Muzes napsat par postrehu co treba bylo lepsi v G a neni v H anebo naopak? At i my co uvazujeme o Hacku vime do ceho eventuelne pujdem?

Tak zatím jen pár postřehů nejenže jsem přešel z G na H ale také z benzínu na naftu.
Exteriér - vzhledově krásnější ( u Gčka mi vadily plastové prahy ), auto je celkově mohutnější, zavazadlový prostor a 5.dveře mi přijdou ale menší
Interiér - některé věci se mi zdají "plastovější" ale nikde nic nevrže, loketní opěrka se mi zdá nic moc - na můj vkus subtilní ( vyhovovala mi u OCT I. )
sedačky lepší ( řidičovo výborně nastavitelná ), volant je mohutnější ( lépe se mi drží ), systém sklopení zadního sedáku - strašné, nedomyšlené
kolíky které drží plato kufru ( zapadávají ) - vyndat na levé straně jde, vpravo bez odstrojení tapecírunku nemožné
Motor - samozřejmě o něco hlučnější, nejsem žádný závodník tak mi u obou aster motory vyhovovali - 1.6 i 1.7 CDTI. Spotřeba u G 6,2 - 6,7 a u H 5,1 - 5,9
jel jsem i za 4,6 ( cesta rovina, téměř žádný provoz, ve dvou ), jinak je malý otvor na dolití směsi do ostřikovačů - menší měla jen AR 156, do výměny
žárovek se snad ani pouštět nebudu, spotřeba oleje zatím nic - u G cca 0,5 l za 12 tkm.
Závady zatím žádné, krom jednoho ukradeného ozdobného krytu kol ( raději bez komentáře ). Jinak spokojenost, spoustě lidem se líbí a chválí.