GTC 2.0T 147kW - Werewolf minulost
GTC 2.0T 147kW - Werewolf minulost
Tak se rád pochlubím, že již plnohodnotně patřím mezi vás!
Auto jsem řádně prolezl, projel, prozkoumal a zdá se mi celkem v perfektnim stavu. Zatim mi aspoň dělá jenom radost Momentálně študuju manuály k tomu všemu
https://www.opel-astra-h.cz/galerie/werewolf/
Auto jsem řádně prolezl, projel, prozkoumal a zdá se mi celkem v perfektnim stavu. Zatim mi aspoň dělá jenom radost Momentálně študuju manuály k tomu všemu
https://www.opel-astra-h.cz/galerie/werewolf/
Naposledy upravil(a) Werewolf dne 09 bře 2015, 16:31, celkem upraveno 4 x.
- Reklama
Re: Astra GTC koupena!!!
Gratulace k autu a hlavně motoru. Takový do pořádného GTCčka patří
Rozepiš se o výbavě, zrovna rádio CD 50 PHONE se moc nevidí
Rozepiš se o výbavě, zrovna rádio CD 50 PHONE se moc nevidí
No postupoval jsem po zkušenostech, který jsem nasbíral po mnoha hodinách zde. Takže má to CDC tlumiče, což bylo pro mě hlavní prioritou. Akorát nevím jedno, v bazaru psali, že to má ASR, ale nemá ESP. V manuálu se píše že IDS+ (což na přístrojovce svítí) spojuje ESP+, ABS a CDC. Kontrolka auta ve smyku v horní části otáčkoměru, ale svítí, tak nevím...
AFL xenony, automatická elektronická klima, může to volat , multifunkční volant, má to sice "jen" GID display, ale mě to stačí... No vše podstatné je vidět na obrázcích...
AFL xenony, automatická elektronická klima, může to volat , multifunkční volant, má to sice "jen" GID display, ale mě to stačí... No vše podstatné je vidět na obrázcích...
no z fanouse skok docela velky, gratulace a nekdy prijed do UL se prevest
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jestli se pořádají nějaký každoroční srazy (na který jsem ve favoritklubu zvyklý), tak určitě se podívat, jak máte vymazlený svý mazlíky Ještě musim rychle přepsat auto, abych vyměnil značky, jezdit tady s pražskou značkou není moc bezpečný
Fávo mám již pět let a dost jsem si s nim užil a dost jsem si s ním vyhrál... Ale už byl pomalu čas jít dál
Fávo mám již pět let a dost jsem si s nim užil a dost jsem si s ním vyhrál... Ale už byl pomalu čas jít dál
Vidím že máš často plný kufr - to jsi měl koupit kombíka
konečně toto pěkné gtc našlo majitele ty AFL xenony tiše závidím
No já ve fávu vlastně neměl kufr Teď váhám, jak to udělat. Buď tam dám nějakou menší bedýnku, přeci jenom bych už rád nějaký ten prostor v kufru, anebo se na to úplně vykašlu a jen vylepším satelitní repro... Na kvalitní zvuk já si potrpím
Samothe, ty toto GTC znáš? Docela by mě zajímalo, kdo to měl přede mnou a proč to vlastně prodal
Samothe, ty toto GTC znáš? Docela by mě zajímalo, kdo to měl přede mnou a proč to vlastně prodal
Ty xenony jsou super, co se mě a i mámě a přítelkyni nejvíc líbilo je, když se to nastartuje, tak jak Astra zašilhá!
znám jen z netu jinak ne časem si ty xenony snad taky nechám dodělat pokud své gtc dřív neprodám