Kolik stojí přední světlomety (pár) na Háčko ? Budu přecházet na Angel Eyes, tak bych se chtěl těhle zbavit. Mám klasický na H7, jsou naprosto nepoškozené, ani od kaminků nejsou nijak odřené a nemlží se.
Kolik bych na nich mohl trhnout ? Cena Opelu mě nezajímá, jde mi o cenu na "našem" trhu
dark píše:Kolik stojí přední světlomety (pár) na Háčko ? Budu přecházet na Angel Eyes, tak bych se chtěl těhle zbavit. Mám klasický na H7, jsou naprosto nepoškozené, ani od kaminků nejsou nijak odřené a nemlží se.
Kolik bych na nich mohl trhnout ? Cena Opelu mě nezajímá, jde mi o cenu na "našem" trhu
nech si je do zálohy, budeš je potřebovat na STKčko
Mazety píše:
nech si je do zálohy, budeš je potřebovat na STKčko
Nebudu, jsou homologované a 200,- Kč v kastli to jistí
Tereza píše:Darku, tak ty nakonec Astru neprodáváš?
Jak tu psal Adriano2, v tomhle státě nemá nikdo prachy a autobazary co mi za to chtějí dát to fuck off, za 180 000,- se na to budu radši koukat z okna.
Pokud do toho nenacpe HIDky, tak by nemel byt na STK problem.
Jenze tahle svetla pry s halogenkama sviti obvykle naprd.
Darku nechces nam udelat na ty svetla minirecenzi? Ja neznam nikoho kdo by je mel.
Nafotit za stejnych podminek nejdriv nekde jak sviti originaly a pak na stejnem miste za stejneho svetola jak sviti ty s cockou. Taky nafotit postup instalace a nejake detailni fotky na dobrem rozliseni jak ty svetla vypadaj. Vetsinou sou vsude miniatury
Corsazek prodal svoji 1.6 za 160, já ještě tušim s lepším vybavou a doplňkama jako jsou kola, gumy a hlavně motor 110 kW to prodám o 20 víc ? Tomu nevěřim.
x-father píše:Pokud do toho nenacpe HIDky, tak by nemel byt na STK problem.
Jenze tahle svetla pry s halogenkama sviti obvykle naprd.
Darku nechces nam udelat na ty svetla minirecenzi? Ja neznam nikoho kdo by je mel.
Nafotit za stejnych podminek nejdriv nekde jak sviti originaly a pak na stejnem miste za stejneho svetola jak sviti ty s cockou. Taky nafotit postup instalace a nejake detailni fotky na dobrem rozliseni jak ty svetla vypadaj. Vetsinou sou vsude miniatury
Ehm, nechci se chlubit, ale prodal sem jí za 169
Jinak si myslím, že prostě zachoválá 1.6ka se 40t km je o něco atraktivnější (pro většinovou společnost), než to co nabízí Dark, proto tam ta cena tolik spadla. A nic na tom nemění, že Darkovo auto je oproti mojí starý někde úplně jinde - vzhledem i motorem...