Slabý příjem orig. autorádií ?
Slabý příjem orig. autorádií ?
Mám ten pocit jenom já , že orig. autorádia v Astrách mají hodně slabý příjem radiového signálu ? Porovnávám to s předešlým kazet. Panasonicem , který hrál takřka bez výpadků signálu , což u současného cd70 říct nemůžu . Je to snad malou orig. anténou ? Jak to je u Vás s příjmem signálu rádia ? Máte orig. anténu , nebo něco delšího na zlepšení příjmu ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Reklama
Re: Slabý příjem orig. autorádií ?
Bez problémů, origo anténa, mradio cd50.. Při cestě do Chorvatska nám ČR 1 hrálo až do Vídně a zpět radio tuším Zagreb také až do Vídně. Při poslechu stanic s celorepublikovým pokrytím bez problémů...
taky pozoruju ze ma moje CD30 MP3 slabsi prijem radia. oproti Pioneeru v Gecku je to dost znat
max. tak zkusit vymenit antenu. nic vic me nenapada

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
beavis: presne jak pises.
Pochybuji ze bude tak velky rozdil mezi CD30 a rekneme CD70 v kvalite signalu.
Pochybuji ze bude tak velky rozdil mezi CD30 a rekneme CD70 v kvalite signalu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je to i můj subjektivní pocit, že je příjem horší - CD30. Slyším i rozdíl údolí, kopec, což jsem v předchozím autě nepozoroval. Je však pravda, že jsem vždycky používal zesilovač pro anténní signál. Nepomohlo by nám to i v Astře?
Naposledy upravil(a) RomanN dne 24 lis 2009, 08:08, celkem upraveno 1 x.
jo presne to pozoruju take, furt to sumi, kvalita kolisa atd. CD30
Antena sama o sobe ma zesilovac na tom prutu tak aby se tam daval jeste 1?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To jsem už slyšel, ale čím je napájen?
Pridávam sa -
Rádio CD30 a signál nič moc.....stále niečo ruší signál....ale len na niektorých staniciach...bývam v presne rožku SK,čiže kúsok do Rakúska,kúsok do CZ....a Rádio JIH hrá bez problému,žiadne rušenie nič....tak isto rakúske Krone .....ale slovenský Expres na niektorých miestach hapruje...
Rádio CD30 a signál nič moc.....stále niečo ruší signál....ale len na niektorých staniciach...bývam v presne rožku SK,čiže kúsok do Rakúska,kúsok do CZ....a Rádio JIH hrá bez problému,žiadne rušenie nič....tak isto rakúske Krone .....ale slovenský Expres na niektorých miestach hapruje...

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
napájenej bude asi po koaxu = úspora jednoho kablíku, v géčku bylo napájení vedený zvlášť
jinak pro háčko existují 2 délky antén, ale osobně sem nepozoroval problém ani s jednou
jedinej problém co sem měl tak na vanu když sem ho dovezl tak někdo tak zarval prut do tý základny že nešel vyšroubovat a ten závit v základně se celej protáčel takže se asi "odpojil" od kabelu a signál byl ale pak opravdu mizervej, to se dal poslouchat snad jenom vepřohlas knedložurnál, pomohla výměna základny asi za 1000kč ale pak sem dával navigaci a tim pádem jinou anténu a tadle nová základna asi měsíc jetá mi leží doma tak kdyby někdo chtěl...
jinak pro háčko existují 2 délky antén, ale osobně sem nepozoroval problém ani s jednou
jedinej problém co sem měl tak na vanu když sem ho dovezl tak někdo tak zarval prut do tý základny že nešel vyšroubovat a ten závit v základně se celej protáčel takže se asi "odpojil" od kabelu a signál byl ale pak opravdu mizervej, to se dal poslouchat snad jenom vepřohlas knedložurnál, pomohla výměna základny asi za 1000kč ale pak sem dával navigaci a tim pádem jinou anténu a tadle nová základna asi měsíc jetá mi leží doma tak kdyby někdo chtěl...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz